ترامپ می‌گوید تعرفه‌های ورودی فلزات کانادا را دو برابر کرده و به ۵۰ درصد رسانده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه تعرفه برنامه ریزی شده خود را بر تمام محصولات فولادی و آلومینیومی که از کانادا وارد ایالات متحده می‌شود، دو برابر کرد. به گفته ترامپ این اقدام در پاسخ به اقدام استان انتاریو کانادا در پی اعمال تعرفه ۲۵ درصدی برای برق صادراتی به آمریکا صورت گرفته و تعرفه ها بر فلزات کانادا به ۵۰ درصد می رسد.

ترامپ در پستی در Truth Social به وزیر بازرگانی خود دستور داده است تا تعرفه ۲۵ درصدی اضافی بر محصولات اضافه کند که از صبح روز چهارشنبه اجرایی می‌شود.

ترامپ نوشت: "همچنین، کانادا باید فورا تعرفه ۲۵۰ تا ۳۹۰ درصدی کشاورزان ضدآمریکایی خود را بر محصولات لبنی مختلف ایالات متحده که مدت هاست ظالمانه انجام می‌شود، کاهش دهد. من به زودی در منطقه مورد تهدید وضعیت اضطراری ملی در مورد برق اعلام خواهم کرد. "

او همچنین تهدید کرد که تعرفه‌های خودرو‌هایی را که در ۲ آوریل وارد آمریکا می‌شوند افزایش خواهد داد، «اگر دیگر تعرفه‌های زیاد و طولانی مدت توسط کانادا کاهش نیابد».

منبع: رویترز

برچسب ها: دونالد ترامپ ، تعرفه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار