مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان بر آمادگی کامل برای توزیع پایدار آب در تابستان ۱۴۰۴ تأکید کرد و گفت: تمامی بخش‌ها موظف به نظارت و کنترل تاسیسات آب برای تأمین توزیع پایدار آب هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیرضا قاسمی مدیرعامل آبفا از تدبیر لازم برای تامین آب و رفع مشکلات تنش آبی به ویژه در تابستان سال آینده خبر داد.
علیرضا قاسمی از آمادگی کامل و هماهنگی دقیق بین کلیه واحد‌ها و بخش‌های شرکت آبفا برای تامین آب مورد نیاز و کاهش تنش آبی به ویژه در تابستان سال آینده خبر داد و گفت: همه کارکنان این شرکت نقش خود را در توزیع پایدار آب به ویژه در پیک مصرف خواهند کرد و با تمام توان برای گذر از شرایط تابستان ۱۴۰۴ تلاش می‌کنند.
 قاسمی بر نظارت و پایش مستمر شبکه‌های توزیع، خطوط انتقال، ایستگاه‌های پمپاژ، تصفیه‌خانه‌های آب و تأسیسات الکتریکال و مکانیکال تأکید کرد و افزود: کنترل مخازن ذخیره آب و اطمینان از وجود حجم ذخیره کافی آب به ویژه برای مواقع اضطراری از جمله قطعی برق و یا وقوع حوادث در تأسیسات پمپاژ و انتقال از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان بر تقویت اطلاع‌رسانی تأکید کرد و گفت: افزایش آگاهی عمومی در مورد صرفه جویی آب از طریق رسانه‌های محلی، شبکه‌های اجتماعی و صداسیما با هدف فرهنگ‌سازی مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه تکانی صورت گیرد.
وی، تشویق مشترکان به صرفه جویی را مثمر ثمر دانست و گفت: این اقدام با هدف ایجاد انگیزه و ترغیب مشترکان به استفاده از راهکار‌های ساده صرفه جویی در مصرف آب از طریق ارائه طرح‌های تشویقی و ارائه راهکار‌های کاهش مصرف در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به آخرین وضعیت طرح آبرسانی به ۵۸ روستای بخش مرکزی چابهار نیز گفت: برای اجرای این پروژه ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و تاکنون شبکه توزیع آب در ۴۷ روستا اجرا شده است، اما به دلیل محدودیت در تأمین منابع مالی تکمیل پروژه با کندی مواجه شده است.
 وی با تأکید بر ضرورت اجرای پروژه‌های آبرسانی روستایی، تسریع در اجرای مجتمع آبرسانی ۸ روستایی فضل‌الهی قصرقند را از اولویت‌های شرکت عنوان کرد و گفت: دستور لازم برای روند تکمیل خط انتقال و تجهیز چاه این مجتمع صادر و امیدواریم با سرعت بیشتری دنبال شود.
قاسمی با اشاره به مشکل سو استفاده برخی افراد سود جو و برداشت غیر مجاز آب برای مصارف غیر شرب از محل شیرآلات خطوط انتقال اصلی در مدار بهره برداری، این موضوع را یکی از عوامل اصلی ایجاد تنش آبی در برخی روستا‌های استان دانست و خواستار همکاری فرمانداری، بخشداری و شورا‌های محلی برای برخورد با این تخلفات شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: آبرسانی سیار به روستا‌های فاقد شبکه پایدار، تجهیز تأسیسات آبرسانی و توسعه شبکه توزیع از دیگر اقداماتی است که برای کاهش تنش آبی در دستور کار قرار دارد.

شرکت آب و فاضلاب سیستان وبلوچستان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.