معاون حمل‌ونقل شهرداری اهواز اعلام کرد: با وجود برنامه‌ریزی برای استفاده از ون‌های برقی در خیابان امام خمینی (ره)، مشکل پارک خودرو‌ها در این خیابان باعث شده تا بهره‌برداری از این ون‌ها به بعد از راه‌اندازی توقفگاه طالقانی موکول شود.

باشگاه خبرنگاران جوانحجت الله سلیمانی معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز اظهار کرد: ۱۰ دستگاه ون برقی خریداری و تحویل گرفته شده است که این ون‌ها ابتدا در گلزار شهدا استفاده شد

او افزود: برنامه‌ریزی شده است تا این ون‌ها در هسته مرکزی شهر در خیابان امام خمینی (ره) استفاده شود، اما با چالشی روبه‌رو شدیم که تعدادی خودرو در این خیابان‌ها پارک می‌کنند، بنابراین استفاده از این ون‌ها به بعد از راه‌اندازی پارکینگ طالقانی موکول شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز عنوان کرد: یک خط ویژه برای فعالیت این ون‌ها در خیابان امام (ره) خواهیم داشت تا افرادی که توان پیاده‌روی در طول این خیابان را ندارند با این ون‌ها جابه‌جا شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.