
باشگاه خبرنگاران جوان - طرح فشار افزایی میدان گازی مشترک پارس جنوبی با هدف جبران افت فشار، حفظ تولید حداکثری گاز، کاهش ناترازی گاز و بنزین و جلوگیری از مهاجرت گاز به قطر از این میدان مشترک اجرا میشود.
برآوردها نشان میدهد که برای اجرای این پروژه، حدود ۱۷ میلیارد دلار سرمایهگذاری خواهد شد و درآمدزایی آن تا سال ۱۴۳۰ به ۷۸۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
بر اساس برنامهریزی انجامشده، میدان پارس جنوبی به هفت هاب فشارافزایی تقسیم میشود و برای هر هاب، حدود ۶۰ هزار تن سازه ساخته خواهد شد. در مجموع، ۴۲۰ هزار تن سازه در این پروژه احداث میشود که ۷۰ درصد از ملزومات آن از داخل کشور تأمین خواهد شد.
با اجرای این طرح افزون بر حفظ امنیت انرژی کشور، زمینه اشتغال ۱۷ هزار نفر بهصورت مستقیم و ۵۰ هزار نفر بهصورت غیرمستقیم فراهم خواهد شد.
در ضمن گفتنی است، در راستای حمایت از توان داخلی و ارتقای سطح دانش فنی شرکتهای ایرانی، اجرای این پروژه به شرکتهای مپنا، اویک، پتروپارس و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا سپرده شده است.
بر اساس برنامهریزی انجامشده، نخستین مرحله از بهرهبرداری این پروژه پایان سال ۱۴۰۷ انجام خواهد شد.
به گزارش NIOC، با امضای این قرارداد، صنعت نفت ایران وارد مرحلهای جدید از بهرهبرداری پایدار از بزرگترین میدان گازی جهان خواهد شد که نقش مهمی در تأمین پایدار گاز و توسعه اقتصادی کشور خواهد داشت.
منبع: شرکت ملی نفت ایران
این شرکتها هم اصلا اهلیت و توان انجام این کار بروش درست ندارند و فقط ۱۷ میلیارد دلار را حیف و میل خواهند کرد تا کار یاد بگیرند و بتوانند ادای شرکتهای غربی را دربیاورند!!!!
بقول معروف این خط و این نشان!!!
اگر ایران خودروساز شده است حالا هم در مسایل نفتی صاحب صلاحیت خواهدشد!!!
فقط با مشارکت شرکتهای غربی می توانند این کار را انجام دهند نه شرکتهای روسی و چینی و مالزی و ....
در ضمن هیچ کدام از فازهای قبلی هم شرکت های خارجی نکردند همه شرکت های ایرانی کردند که الان استخراج ما از قطر بیشتر شده آقای خود تحقیر
توتال و شرکت مالزی 20 سال وقت تلف کردند برای یک حلقه چاه 11 درحالی که شرکت ایرانی صرف 3 سال چاه حفاری کرد
سعی کن اینقدر کشورت ضعیف در نظر نگیری