
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مسیح درخشنده - تیم ملی فوتسال ایران در نخستین دیدار خود در تورنمنت برزیل از ساعت ۳ بامداد مقابل تیم میزبان قرار گرفت و با نتیجه ۵-۲ شکست خورد.
برزیل بازی را تهاجمی آغاز کرد، اما تیم جوان و جسور شمسایی بارها تا آستانه فتح دروازه میزبانی پیش رفت که چند هزار هوادار پرشور در استادیوم داشت، برزیلیها گل اول بازی را به ثمر رساندند، اما سالار آقاپور با شوتی سرکش بازی را به تساوی کشید. سعید مومنی دروازهبان ایران که بارها برزیلیها را متوقف کرد روی یک ضربه پنالتی دروازهاش را باز شده دید و قبل از سوت پایان نیمه اول، نگینیو ستاره برجسته آبیپوشان گلسوم را به ثمر رساند.
نیمه دوم حسین طیبی با تیزهوشی همیشگی روی ریباند گل دوم ایران را به ثمر رساند، اما سالار آقاپور روی حرکت غیرورزشی بازیکن برزیل مصدوم شد و با برانکارد از زمین بیرون رفت و یک دقیقه بعد همین اتفاق برای امیرحسین غلامی رخ داد تا دست شمسایی خالیتر شود.
برزیل گل چهارم را روی چند اشتباه متوالی بازیکنان ما به ثمر رساند و کارت زرد دوم و اخراج کاپیتان طیبی کار را سختتر کرد تا برزیلیها به گل پنجم دست پیدا کنند و علیرغم نمایش هجومی بازیکنان ایران بازی با نتیجه ۵-۲ به سود میزبان خاتمه پیدا کرد.
ایران فردا به مصاف گرینلند میرود و برزیل با افغانستان روبهرو خواهد شد. برزیل در بازی اول خود ۱۳ گل به گرینلند زده بود.