
باشگاه خبرنگاران جوان - شهرام مومنی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی رشت گفت: امروز چهارشنبه ۱۵ اسفند ماه گیر کردن شخصی در آسانسور به مرکز فرماندهی آتش نشانی رشت اطلاع داده شد که ۱۷ آتش نشان و افسر ارشد به همراه ۴ خودروی نجات به محل حادثه واقع در رشتیان اعزام شدند.
او افزود: به محض رسیدن گیر کردن فردی حدودا ۶۰ ساله در لای دیوار و کابین آسانسور مشاهده شد.
رئیس آتش نشانی رشت تصریح کرد: تیم عملیات سریعا نسبت به اجرای تمهیدات ایمنی و ممانعت از سقوط و یا جابه جایی کابین اقدام کردند.
به گفته مومنی، شدت آسیب و گیر کردن فرد در بین طبقات دسترسی را غیرممکن میکرد که به کمک تجهیزات نجات در یک اقدام فشرده نسبت به رهاسازی اقدام شد.
او با بیان اینکه متأسفانه شدت آسیب موجبات فوت دلخراش کارگر شده بود، گفت: علت دقیق گیر افتادن کارگر که در حین نظافت و تمیزکاری شیشههای آسانسور رخ داد توسط کارشناسان در دست بررسی است.
منبع: روابط عمومی آتش نشانی رشت