منابع محلی در اراضی اشغالی می‌گویند که کابینه جنگی رژیم تروریستی اسرائیل برای بررسی از سرگیری جنگ علیه غزه تشکیل جلسه خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - رسانه‌های رژیم صهیونیستی همچنان در مورد احتمال از سرگیری تجاوز نظامی به نوار غزه پس از پایان مرحله اول توافق آتش بس صحبت می‌کنند.

شبکه ۲۴ رژیم تروریستی اسرائیل اعلام کرد که کابینه جنگی این رژیم یکشنبه آینده به دلیل احتمال از سرگیری جنگ و نسل کشی علیه مردم غزه تشکیل جلسه می‌دهد.

شبکه ۱۲ رژیم تروریستی اسرائیل نیز از سویی دیگر گزارش داد که فرماندهی جنوبی ارتش اشغالگر دستوراتی را به سربازان صادر کرد تا برای احتمال از سرگیری جنگ آماده شوند و افزود: ارتش اسرائیل در روز‌های اخیر تعدادی گردان را برای تقویت نیرو‌ها در نزدیکی نوار غزه اعزام کرده است.

پیشتر در روز دوشنبه، رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که اگر حماس به آزادی اسرای صهیونیست ادامه ندهد، رژیم تروریستی اسرائیل ظرف ۱۰ روز به جنگ در نوار غزه بازخواهد گشت، در حالی که معاون نماینده آمریکا در خاورمیانه ادعا کرد که واشنگتن می‌خواهد به یک راه حل دیپلماتیک دست یابد و هیچکس نمی‌خواهد به جنگ بازگردد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم تروریستی اسرائیل به نقل از یک منبع گزارش داد که از سرگیری جنگ اسرائیل علیه غزه به دلیل تغییر رئیس ستاد ارتش مدتی طول خواهد کشید.

با این وجود یوآو گالانت، وزیر جنگ پیشین رژیم تروریستی اسرائیل گفت که تل آویو اگر قبل از بازگرداندن تمامی اسیران خود از نوار غزه به جنگ غزه بازگردد، مرتکب اشتباه خواهد شد.

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار