معاون اجرایی مرکز بهداشت آذربایجان شرقی از آغاز طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان در استان خبر داد و گفت: این طرح از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ کاظمی فر - مردی در جلسه طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان هدف از اجرای این طرح را نظارت بر توزیع مواد غذایی ، بهداشت آب در رستوران‌ها ، قنادی‌ها ، اماکن بین راهی، هتل‌ها و مهمانپذیر‌ها دانست و گفت: در این طرح ۳۰ اکیپ در وقت اداری بازرس بهداشت محیط و ۵۰ اکیپ نیز در وقت غیر اداری در سطح استان در قالب اکیپ‌های دو نفره با هدف جلوگیری از پیشگیری از بیماری‌ها منتقل شده از آب و غذا بر اماکن حساس ، رستوران‌ها ، غذاخوری‌ها و قنادی‌ها نظارت می‌کنند و واحد‌های متخلف را شناسایی و به سیستم قضایی گزارش می‌کنند که با آنها برخورد قانونی صورت می‌گیرد. 

وی افزود: این طرح در شهرستان‌ها از ۸ صبح تا ۸ شب و در کلانشهر‌ها از ۸ صبح تا ۲۴ شب اجرا می‌شود.

گفتنی است در پایان جلسه اکیپ‌های نظارتی از چند واحد صنفی بازدید کردند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.