معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان و ایام تعطیلات نوروزی، نظارت‌های بهداشتی گسترده‌ای بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دراستان تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۴ اعمال می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سنا فقیه سلیمانی - کتر فرزام بیدارپور، با اشاره به عملکرد برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان سال گذشته، اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت شهروندان، اکیپ‌های نظارتی و بازرسی بهداشت محیطی در سرتاسر استان بازرسی‌های گسترده‌ای از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن بین‌راهی، پایانه‌های مسافربری، شیرینی‌فروشی‌ها و کارگاه‌های قنادی، مراکز تولید و عرضه زولبیا، بامیه و شیرینی‌های سنتی، مراکز فروش آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه انجام می دهند.
 
وی عنوان کرد: هدف از این بازرسی‌ها، اطمینان از رعایت اصول بهداشتی و ارائه مواد غذایی سالم به شهروندان و مسافرین گرامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان می باشد.
 
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان  بر نظارت بر کیفیت مواد غذایی اشاره کرد و افزود: تیم‌های نظارتی و بازرسی به طور ویژه در این ایام از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ بر کیفیت مواد اولیه، نحوه تهیه و نگهداری مواد غذایی در مراکز عرضه، نظارت خواهند داشت همچنین، از عرضه مواد غذایی فاسد یا تاریخ‌گذشته، جلوگیری به عمل خواهد آمد.
 
بیدارپور خاطرنشان کرد: علاوه بر بازرسی‌ها، برنامه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی نیز به منظور افزایش آگاهی عمومی در خصوص نکات بهداشتی مرتبط با ماه رمضان و ایام نوروز اجرا خواهد شد که این برنامه‌ها شامل ارائه توصیه‌های بهداشتی در خصوص تغذیه مناسب، نحوه تهیه و نگهداری مواد غذایی و رعایت بهداشت فردی است.
 
وی گفت:  شهروندان و مسافرین نوروزی در صورت داشتن هر گونه شکوائیه بهداشتی با سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ در طول شبانه روز تماس حاصل نمایند.
 
برچسب ها: علوم پزشکی ، کردستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.