به گفته مدیر امور باغبانی جنوب کرمان، برداشت نارنگی از ۸۹۲ هکتار باغات بارور شروع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فریناز حسین جانی ـ صادق حسین زاده گفت:در جنوب کرمان ۱۲۷۵ هکتار به کشت انواع نارنگی اختصاص دارد که حدود ۸۹۲ هکتار آن بارور و ۳۸۳ هکتار نابار ور و در دوران نونهالی است.

وی افزود: برآورد می‌شود از این سطوح بارور میزان ۱۵ هزار تن انواع نارنگی برداشت و به بازار‌های داخل و خارج از کشورصادر شود.

حسین زاده عنوان کرد: برداشت نارنگی تولید شده در جنوب کرمان از اواخر آبان ماه هر سال با رقم زودرس اورلاندوتانجلو آغاز و با برداشت رقم میان رس کینو، دانسی و نارنگی محلی ادامه و با رقم دیررس کارا و وکیوا تا پایان اسفند ماه این عملیات به اتمام میرسد.

وی بیان کرد: منطقه جنوب کرمان شامل هشت شهرستان جیرفت، عنبر آباد، کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج، فاریاب و جازموریان با سطح زیر کشت بیش از ۸۶ هزار هکتار باغ و تولید بیش از ۱ و نیم میلیون تن تولید سهم به سزایی در تولید محصولات باغی در کل کشور به خود اختصاص داده است.

 

 حسین زاده گفت: وجود اقلیم‌های متنوع دشت و کوهستان، تنوع ارقام تجاری و اقتصادی، کمیت و کیفیت منحصر‌به‌فرد و کم نظیر و همچنین سلامت محصول بعنوان مهمترین مزیت‌های نسبی تولید مرکبات به خصوص انواع نارنگی در منطقه جنوب کرمان است. وی افزود: نارنگی محلی یکی از میوه‌های لذت بخش وخاص تولید شده در باغات جنوب کرمان است که با طعم شیرین و عطر و بوی منحصر به فردش، از دیگر مرکبات تفاوت دارد.

حسین زاده بیان کرد: این نارنگی با پوستی نرم و مخملی به رنگ نارنجی، درفصل زمستان تولید که به خاطرطعم بی نظیر و دلپذیر آن طرفداران زیادی دارد. وی اظهار کرد: جیرفت و عنبر آباد بیشترین سطح نارنگی را دارد و نارنگی محلی منحصر‌به‌فرد پر طرفدار در کوهستان‌های منطقه جنوب کرمان از دهکهان شهرستان کهنوج تا ارتفاعات مردهک جبالبارز جنوبی و شمالی شهرستان عنبر آباد و ارتفاعات معتدل میجان و نراب شهرستان جیرفت تولید می شود.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.