مدیر کل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان البرز گفت: یکی از بزرگترین امحای رمز ارز غیر مجاز در کشور را انجام دادیم که ارزش ریالی آن بالغ بر چهار میلیارد تومان است و می تواند کمک موثری در بحث ناترازی انرژی در استان به همراه داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان_زهره زندیه؛ ربانی گفت: برخی از این اقلام توقیف شده از ۵ سال گذشته در انبار نگهداری شده، چون مشکلاتی در خصوص آرای آنها وجود داشته که با کمک دادستان و مدیر کل دادگستری آرای قضایی صادر و عدم استفاده از این اقلام غیر استاندار نیز از دستگاه‌های ذیربط همچون داره استاندارد و شرکت توانیر گرفته شد و امروز با امحای کامل این اقلام از چرخه مصرف خارج شدند.

خواجه‌وند مدیر کل توزیع برق استان البرز نیز در این خصوص گفت: با همکاری ادارات مرتبط موفق شدیم بیش از ۴۷۰ نقطه شناسایی دستگاه‌های ماینر را داشته باشیم که تعداد آنها ۱۳۷۰۰ دستگاه بوده و از همین رو موفق شدیم بیش از ۴۷ میلیون کیلو وات برق، بالغ بر ۸۳ میلیارد تومان انرژی هدر رفته را استهصال کنیم.
این امحا شامل ۲۸۰۰ دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز شامل ۲۱۸۶ دستگاه ماینر و ۶۱۲ عدد تجهیزات همچون پاور، کارت گرافیک و خنک کننده بود.

برچسب ها: کشف ماینر ، رمز ارزها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.