چهارمین دوره کنگره ملی طب حیوانات همراه (اسب، حیوانات خانگی، حیوانات اگزوتیک، پرندگان زینتی، ماهیان زینتی) به همراه کارگاه‌های تخصصی از ۷ تا ۹ اسفند ماه در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری محمدرضا پریانی، رئیس کنگره گفت: در این زمان که زمینه های مختلف علم دامپزشکی مانند طب حیوانات همراه ( حیوانات خانگی ، اسب ، پرندگان و ماهیان زینتی و حیوانات اگزوتیک) وعلوم بین رشته ای به سرعت در حال تحول است، مطلع ماندن از آخرین تحقیقات، تکنیک‌ها و نوآوری‌ها برای ارائه بالاترین استاندارد مراقبت از حیوانات و جامعه ای که به آن ها خدمات می‌دهیم ضروری است.

او افزود: این کنگره که یک فرصت ارزشمند برای تعامل با متخصصان برجسته، به اشتراک گذاشتن تجربیات و گسترش تخصص ها در این زمینه است ، می‌تواند به کشف پیشرفت‌هایی که آینده طب حیوانات همراه و دامپزشکی نوین را شکل می‌دهند یعنی سلامت حیوانات و جامعه کمک شایانی خواهد کرد.

پریانی با اشاره به ارسال بیش از ۵۰۰ مقاله علمی به این کنگره گفت: قرار است با برگزاری پانل های تخصصی همراه با کارگاه های تخصصی بالینی در زمینه اسب و حیوانات خانگی و تمرکز آن بر معرفی روش های نوین تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری های اسب، دامهای کوچک (سگ و گربه)، حیوانات خاص، پرندگان زینتی و همچنین به روزآوری اطلاعات به دامپزشکان و دانشجویان این رشته کمک کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.