هزاران نفر از عزاداران پیکر شهید «سیدهاشم صفی‌الدین» در خیابان‌های روستای «دیر قانون النهر» به سمت خانه ابدی تشییع می‌کنند.

پیکر شهید «سیدهاشم صفی‌الدین» رئیس فقید شورای اجرایی حزب الله پس از انتقال به روستای «دیر قانون النهر» در جنوب لبنان، اکنون با حضور گسترده مردم و مسئولان لبنان و مقامات خارجی در حال تشییع است.

هزاران نفر از عزاداران پیکر شهید «سیدهاشم صفی‌الدین» در خیابان‌های روستای «دیر قانون النهر» به سمت خانه ابدی هدایت می‌کنند.

عموم مردم با شعار‌های لبیک یا حسین، هیات من الذله و انا علی العهد یا نصرالله پیکر شهید صفی الدین را تشییع می‌کنند.
شمار زیادی از رزمندگان مقاومت لبنان ضمن حضور در این مراسم بر ادامه راه این شهید تاکید و با او بیعت کردند. آنها با برافراشتن پرچم حزب الله پیشاپیش هیئت عزاداری به حرکت درآمدند.

قرار است گروهی از علما پس از انتقال پیکر این شهید به فضایی باز برای او نماز بخوانند.

شایان ذکر است که روز گذشته در میان انبوه جمعیتی میلیونی در بیروت سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین دبیرکل‌های اسبق و سابق حزب الله تشییع شدند. پیکر سید حسن نصرالله در بیروت به خاک سپرده شد و پیکر سید هاشم صفی الدین به دیرقانون النهر منتقل شد تا در محل تولد خود به خاک سپرده شود.

منبع: المیادین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار