تالاب بین المللی گندمان در شهرستان بروجن طعمه حریق شده است و این آتش سوزی همچنان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا خدابنده - تالاب بین المللی گندمان در شهرستان بروجن استان چهارمحال و بختیاری از ساعاتی پیش طعمه حریق شده است و گروه های امدادی هم اکنون در محل حاضر و در حال اطفای حریق هستند.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران حاضر در این محل گفت: این آتش سوزی در وسعت بالایی رخ داده است.

گروه هایی از هلال احمر، مدیریت بحران، محیط زیست، منابع طبیعی ، پلیس و ... در این محل مشغول به اطفا حریق هستند.

محسن کریمی مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری گفت:  به دلیل شرایط بد آب و هوای و وزش شدید باد در منطقه عملیات مهار آتش به کُندی صورت می‌پذیرد و در صورت تداوم این شرایط آب و هوایی اطفا حریق به سختی انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: علت آتش‌سوزی در دست بررسی است و ممکن است این آتش‌سوزی عمدی باشد و متهمان احتمالی تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

گفتنی است: تالاب گندمان با بیش از هزار هکتار وسعت در لیست ۱۰ تالاب برتر پرنده‌نگری ایران قرار دارد و در دفتر بین‌المللی تحقیقات پرندگان آبزی لندن هم به ثبت رسیده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.