سرپرست سازمان تیم‌های ملی کاراته در خصوص برگزاری مرحله دوم مسابقات انتخابی تیم‌های ملی بزرگسالان توضیحاتی ارائه داد.

مازیار فریدخمامی، سرپرست سازمان تیم‌های ملی کاراته در خصوص برگزاری مرحله دوم انتخابی به روابط عمومی فدراسیون کاراته گفت: مسابقات انتخابی تیم ملی مردان طبق برنامه در تاریخ هفتم اسفندماه برگزار می‌شود و کاراته کا‌ها عصر روز دوشنبه وارد خوابگاه کبگانیان شده و از ساعت ۱۹ تا ۲۱ وزن کشی رقابت‌ها انجام می‌شود. در بخش بانوان نیز که در تاریخ ۹ اسفندماه پیکار‌های انتخابی برگزار می‌گردد، بازیکنان عصر روز چهارشنبه ۸ اسفندماه وارد خوابگاه کبگانیان شده و از ساعت ۱۹ تا ۲۱ وزن کشی می‌شوند.
 
وی افزود: برای این مسابقات انتخابی فقط یک کیلوگرم ارفاق وزنی در نظر گرفته شده است. نفرات دوم و سوم مسابقات قهرمانی کشور و نفراتی که دعوت شده از سوی کادر فنی در مرحله دوم انتخابی به روی تاتامی می‌روند.
 
سرپرست سازمان تیم‌های ملی کاراته ادامه داد: مسابقه انتخابی با کوچینگ و ویدئو چک و از ساعت ۱۰ صبح برگزار می‌شود و در نهایت از هر وزن ۲ کاراته کا به اردو راه پیدا می‌کنند.
وی در مورد نفرات کومیته تیمی گفت: دست کادر فنی در انتخاب بازیکنان و نفرات دعوت شده از مسابقات کشوری برای کومیته تیمی باز است، اما کاراته کا‌های مورد نظر باید در مسابقه انتخابی کومیته تیمی شرکت کنند.
 
فریدخمامی در مورد زمان تشکیل اردوی تیم ملی گفت: اولین مرحله اردوی تیم ملی مردان از صبح روز هشتم اسفندماه به مدت یک هفته در بندرانزلی و اردوی تیم بانوان از صبح روز ۱۰ اسفندماه در آکادمی ملی المپیک برگزار می‌گردد.
 
وی در پاسخ به این سوال که مرحله پایانی انتخابی تیم کومیته و نیز انتخابی تیم ملی کاتا چه زمانی برگزار می‌شود، گفت: مسابقات انتخابی کاتا و همچنین معرفی نفرات نهایی برای اعزام به رقابت‌های قهرمانی آسیا پس از تعطیلات نوروز، در سال جدید خواهد بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار