سرپرست معاونت عمرانی استاندار سمنان از آماده باش همه دستگاه های خدمات رسان و امداد رسان این استان در پی اعلام هشدار نارنجی هواشناسی خبر داد .

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیده نسترن حسن آبادی-‌ سرپرست معاونت عمرانی استانداری سمنان گفت : با توجه به ابلاغیه صادر شده از سازمان هواشناسی، در روزهای آینده در مناطق شمالی و ارتفاعات استان سمنان بارندگی خواهیم داشت .

فرج الله ایلیات گفت : با توجه به اعلام هشدار نارنجی هواشناسی و کاهش محسوس دمای هوا از روز دوشنبه تا پایان هفته ، همه دستگاه های امدادی و خدماتی در آماده باش بسر می برند .

وی از شهروندان خواست در این مدت با مدیریت مصرف انرژی و صرفه جویی در مصرف برق و گاز بکوشند و مسئولان شرکت ملی گاز و وزارت نیرو را در تامین انرژی پایدار برای عموم مردم یاری کنند..

وی از آمادگی ادارات کل راهداری، راه و شهرسازی در استان و شهرداری‌ها به منظور رفع انسداد راه‌ها و مدیریت روان آب ها و کاهش خسارت بر تاسیسات خبر داد .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.