آیت الله فقیهی عضو جامعه مدرسین در دیدار با مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی توصیه‌های هفت‌‌گانه را به دولت برای حل مشکلات مطرح کرد.

پنج شنبه دوم اسفندماه خانم دکتر آقاپور مشاور محترم رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی با حضور در دفتر حضرت آیت الله فقیهی عضو جامعه مدرّسین با معظم له، دیدار و گزارشی از فعالیت‌های اقتصادی دولت ارائه داد.

معظم له نیز با تقدیر و تشکّر از ایشان و فعالیت‌های دولت جهت حلّ مشکلات اقتصادی کشور، توصیه‌های هفت‌گانه‌ای ارائه دادند.

ایشان در اولین توصیه، با تأکید بر اینکه شعار وفاق و حرکت به سوی آن، پشتوانه خوبی برای اتحاد مردم و همکاری دولت و مردم است، فرمودند: همان‌طور که گزارش دادید آقای دکتر پزشکیان علاقه و تأکید زیادی بر حل مسائل اقتصادی مردم دارند؛ باید همین راه را پر توان و با اطاعت از دستورات مقام معظم رهبری سلّمه الله تعالی و نظر کارشناسان متعهد و دلسوز و با تسریع و فوریت پیش بروند تا مشکلات اقتصادی مردم حلّ شود.

دومین توصیه معظم له نسبت به بحث مسکن جوانان بود. ایشان با تأکید بر لزوم حلّ فوری این مشکل افزودند: الحمدللّه ما مملکت فقیر و نداری نیستیم. ثروت و زمین در مملکت ما فراوان است. دولت باید با یک حرکت انقلابی و فوری و دفعی، برای جوانانی که در سن ازدواج هستند، زمین‌هایی مثلا با متراژ دویست متر در نظر بگیرد و سند‌های آن را به نام آنها بزند تا کمی امید در جوانان عزیز ما ایجاد شود.

توصیه سوم عضو محترم جامعه مدرسین نسبت به مسأله خودرو بود. معظم له فرمودند: ماشین‌هایی که فعلاً در ایران تولید می‌شود، بسیار بی‌کیفیت و در شأن مردم شریف ایران نیست. مادامی که خودروسازان داخلی خودروی با کیفیت تولید نمی‌کنند، از دولت می‌خواهیم اجازه واردات خودرو بدون‌گمرک را صادر کند تا هر جوان و هر فردی بتواند با پولی که دارد بهترین و ارزان‌ترین خودرو‌ها را داشته باشد. 

استاد برجسته دروس خارج حوزه قم در چهارمین توصیه خود به دولت محترم، دولت را به در نظر گرفتن بودجه خاص و نیز الزام بانک‌ها به پرداخت وام‌های قرض الحسنه بدون سود و بهره و بدون توجه به کارکرد حساب، به مردم به خصوص نیازمندان فراخواند.

پنجمین مطلبی که آیت الله فقیهی به آن اشاره کردند، بحث تعاونی‌ها و فعال‌شدن بخش خصوصی بود. معظم له فرمودند: الان بسیاری از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و فعالان این عرصه، با موانعی مواجه هستند. همان طور که رهبر معظم انقلاب بار‌ها فرمودند باید دولت، موانع را برای شرکت فعال بخش خصوصی در مسائل کلان اقتصادی بردارد و همچنین بخش تعاونی‌ها که مردم با هر سرمایه‌ای بتوانند در مسائل کلان اقتصادی مشارکت داشته باشند را جدّی بگیرد.

ششمین توصیه فقیه عالیقدر به مشاور محترم رئیس جمهور، بحث مدیریت زنان بود. آیت الله فقیهی در ادامه این دیدار افزودند: بسیاری از مناصبی که بانوان دانشمند و فرهیخته و با درایت در آن وارد شده‌اند، چه بسا از مدیران مرد موفق‌تر بودند؛ و این هم به جهات مختلفی از جمله دلسوزتر بودن آنها نسبت به حل مشکلات و نیز همّت عالی آنها برمی‌گردد.

معظم له در توصیه پایانی خود به دولت، توصیه کردند که با توجه به اینکه عفاف و حجاب از مسائل ضروری اسلام است و نهادینه‌کردن آن نیاز به کار جدّی و فرهنگی دارد، مدیریت این بحث را به بانوان فرهیخته، دانشمند و متدیّن حوزه و دانشگاه بسپارند تا به خوبی حلّ شود.
عضو محترم جامعه مدرسین در پایان این دیدار، ضمن تشکّر مجدد از آقای دکتر پزشکیان و همکاران ایشان فرمودند: همه این طرح‌ها به نفع مردم و مخصوصاً مستضعفین است. رئیس محترم جمهور بداند که چنانچه خدمت به مردم به ویژه جوانان را سر لوحه کار خود قرار دهد و آنها را امیدوار به زندگی نماید، در اذهان و قلوب مردم ماندگار خواهد شد. بنده هم برای موفقیت ایشان در خدمت به ملّت شریف ایران و نظام مقدّس اسلامی دعا می‌کنم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.