یازکنان استقلال بعد از بُرد امشب صعود آنها در نشست خبری توضیحاتی را بیان کردند.

روزبه چشمی بعد از صعود استقلال به جمع هشت تیم برتر لیگ نخبگان آسیا اظهار داشت: بازیکنان زحمت کشیدند و برد با ارزشی بود. تیم ما تحت فشار بود و تمام تلاشمان را کردیم تا بتوانیم صعود کنیم. این برد را به هواداران و مردم ایران تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: در مورد اتفاقات روز گذشته تا امروز نمی‌خواهیم حرف بزنیم اما وقتی تیمی از ایران در چنین رقابت‌هایی بازی می‌کند، نماینده ایران است و نباید این رفتار با آن بشود! مسائلی که مطرح شد درست نبود و آرزوی همه باید این باشد که برای نمایندگان ایران بهترین‌ها را بخواهند.

چشمی اضافه کرد: از روز گذشته خیلی‌ها می‌خواستند ما شکست بخوریم اما بازیکنان غیرت به خرج نشان دادند و امیدواریم این روند ادامه دار باشد.

حردانی: کاری به تیم‌های دیگر نداریم، هدف ما صعود بود

صالح حردانی بازیکن تیم فوتبال استقلال پس از پایان بازی استقلال و الریان قطر که با پیروزی دو بر صفر تیمش به پایان رسید، اظهار کرد: خدا را شکر توانستیم یک بازی سنگین را با پیروزی پشت سر گذاشته و سه امتیاز کامل را به دست آوردیم.

وی افزود: بازیکنان در این مسابقه سنگ تمام گذاشتند و توانستند با غلبه بر الریان قطر شادی را برای هواداران خود به ارمغان آورند.

بازیکن استقلال درباره اینکه پیروزی استقلال باعث شد تا پرسپولیس از صعود به مرحله بعدی لیگ نخبگان آسیا حذف شود، گفت: ما کاری به سایر تیم‌ها نداریم و راه خود را ادامه می‌دهیم.

حردانی تصریح کرد: سعی می‌کنیم در مرحله بعد نتیجه خوبی بگیریم، هدف ما این است که با انگیزه زیادی در لیگ نخبگان اسیا به میدان برویم.

وی درباره جدایی‌اش از استقلال در ابتدای فصل گفت: حرف زیاد است اما ترجیح می‌دهم سکوت کنم و تمرکزم را بر روی استقلال بگذارم.

آزادی: جلوی رونالدو، خوشحالی رونالدویی می‌کنم/آقا سهراب مانند بردار بزرگتر سر من غز می‌زند

محمدرضا آزادی، مهاجم تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی این تیم برابر الریان قطر و صعود به مرحله حذفی لیگ نخبگان آسیا، گفت: از مدیریت و کادر فنی تشکر می‌کنم، بازی سنگینی داشتیم، اما ما همه پشت هم بودیم و برای پیروزی استقلال جنگیدیم تا اسم استقلال بالا باشد.

وی افزود: خوب بازی کردیم و افتخاری نصیب من شد که با پیراهن تیم استقلال به عنوان پرهوادارترین، بهترین بازیکن دیدار با الریان شدم. همین‌طور ادامه می‌دهیم و امیدواریم عملکرد خوبی داشته باشیم.

وی درباره داوری و صحنه‌ای که با خطای بازیکن حریف روی زمین افتاد، اما داور از کنار آن گذشت، اظهار داشت: داور کلا روی تیم ما خطا نمی‎‌گرفت، به زمین خوردم. مهره‌های کمرم درد می‌کند و امیدوارم به بازی بعد برسم.

آزادی درباره توصیه‌های سهراب بختیاری‌زاده، خاطرنشان کرد: از تیم امید و جوانان، شاگرد آقا سهراب بودم و مثل بردار بزرگتر سر ما غر می‌زند که بتوانیم پیشرفت کنیم و اصلا از این موضوع ناراحت نمی‌شوم. از این مسئله خوشحالم، چون برای آقا سهراب مهم هستم که سر ما غر می‌زند.

مهاجم تیم فوتبال استقلال درباره رویارویی استقلال با النصر و کریستیانو رونالدو در بازی بعدی، گفت: رونالدو الگوی من است و خوشحالم که با النصر بازی می‌کنیم تا روبروی الگوی بچگی‌هایم قرار بگیرم. امیدوارم گل بزنم و جلوی رونالدو، خوشحالی رونالدویی ‎‌کنم.

کوشکی: این پیروزی بزرگ تقدیم هواداران استقلال

ستاره استقلال در دیدار برابر الریان پیروزی تیمش را به هواداران تقدیم کرد.

این پیروزی باعث شد تا آبی پوشان با قرار گرفتن در رده ششم جدول رده بندی راهی دور بعد شوند.

ستاره استقلال در این بازی علیرضا کوشکی بود. او که به عنوان بازیکن جایگزین وارد زمین شد توانست یک گل به ثمر رساند و یک پاس گل هم بدهد.

کوشکی بعد از بازی در گفت و گویی که با سایت الکاس قطر داشت، گفت: بازی خوبی بود و خوشحالیم که توانستیم در آن به پیروزی برسیم. پیروزی مهمی را به دست آوردیم و آن را تقدیم به هواداران می‌کنیم که به خوبی از تیم حمایت کردند.

او در پاسخ به سوال خبرنگار قطری که چرا بعد از گلزنی به سمت هواداران رفت، اینگونه پاسخ داد: گل زدن و خوشحالی با هواداران حس زیبایی است. این وظیفه من بود که به طرف هواداران بروم که از تیم حمایت کردند. من این پیروزی مهم را به آنها تقدیم می‌کنم و امیدوارم که در ادامه راه هم عملکرد خوبی داشته باشیم.

تیم‌های فوتبال استقلال ایران و الریان قطر در هفته هشتم لیگ نخبگان آسیا از ۱۹:۳۰ سه‌شنبه شب در ورزشگاه احمد بن‌علی دوحه به مصاف یکدیگر رفتند. این بازی در پایان با پیروزی با ارزش دو بر صفر استقلال به پایان رسید تا آبی‌پوشان تهرانی با کسب ۹ امتیاز و قرار گرفتن در رده ششم به مرحله بعدی لیگ نخبگان آسیا صعود کنند.

استقلال ایران در نهایت با پیروزی ۲ بر صفر برابر الریان قطر، به یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا صعود کرد. با این نتیجه، تیم پرسپولیس، حریف دیرینه استقلال از این رقابت‌ها حذف شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار