رئیس نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران گفت: خدمات ما در برابر حجم عظیم مشکلات، تنها بخشی از نیاز‌ها را می‌تواند در غزه پاسخ دهد.

ونسان کاسارد رئیس نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص کمک کمیته صلیب سرخ به مصدومان غزه گفت: در رابطه با بحران غزه، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از ابتدا در این منطقه حضور داشته و در حد توان خود، خدماتی همچون تأمین آب، پناهگاه، کمک‌های اقتصادی و غذایی را ارائه کرده است.

وی افزود: علاوه بر این، با توجه به محدودیت شدید دسترسی به خدمات درمانی، بیمارستان صحرایی در آنجا راه‌اندازی کرده‌ایم که علاوه بر ارائه خدمات اورژانسی، از افراد دارای معلولیت نیز حمایت می‌کند. با این حال، انتقال تجهیزات و تأمین نیاز‌های افراد معلول در شرایط جنگی بسیار دشوار است و تلاش می‌کنیم تا حد امکان این نیاز‌ها را با امکانات محدود موجود تأمین کنیم.

کاسارد ادامه داد: متأسفانه، سطح خشونت در این منطقه بسیار بالاست و ما در برابر حجم عظیم مشکلات، تنها بخشی از نیاز‌ها را می‌توانیم پاسخ دهیم. با این وجود، همچنان در تلاش هستیم که کمک‌های بیشتری ارائه کنیم. جمعیت هلال‌احمر فلسطین نیز در این مسیر بسیار متعهد و شجاعانه عمل کرده و نیرو‌های زیادی را در این راه از دست داده است.

وی گفت: امیدواریم که بتوانیم بیشترین حمایت ممکن را از افراد آسیب‌دیده داشته باشیم، هرچند که نیاز‌ها بسیار فراتر از توان ماست. اما تعهدمان همچنان پابرجاست و با همکاری و تلاش مشترک، می‌توانیم گام‌های مؤثری در این مسیر برداریم.

کاسارد در مورد کنفرانس امروز نیز گفت: کمیته بین‌المللی صلیب سرخ بخشی از نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر است که در زمان جنگ و بحران‌ها فعالیت بیشتری دارد. این برنامه برای ما بسیار مهم است، زیرا هر روز بیشتر به نیاز‌ها و ظرفیت‌های موجود پی می‌بریم. حضور ما در ایران فرصتی است تا درباره توسعه خدمات توانبخشی وراه‌های بهبود آن فکر کنیم.

وی افزود: ما در اینجا به عنوان اعضای یک خانواده گرد هم آمده‌ایم تا نیاز‌های افراد دارای معلولیت را برآورده کنیم. یکی از گام‌های مهم در این مسیر، تشکیل دبیرخانه‌ای است که بتواند فعالیت‌های تشویقی در زمینه افزایش آموزش، تحقیق، پژوهش و استفاده از فناوری‌های نوین را دنبال کند. علاوه بر این، هدف ما فراهم کردن شرایطی است که افراد دارای معلومات بتوانند به جامعه بازگردند و زندگی عادی خود را ادامه دهند.

کاسارد بیان کرد: در برخی موارد، خدمات درمانی و بازگشت این افراد به جامعه نیازمند بررسی و برنامه‌ریزی دقیق‌تریاست. مسئله کرامت انسانی و زندگی با عزت برای معلولان از اهمیت بالایی برخوردار است و این کنفرانس فرصتی برای تبادل نظر و آشنایی بیشتر با نوآوری‌ها در این حوزه فراهم کرده است.

کاسارد گفت: جمعیت هلال احمر ایران این فرصت را دارد که از تجربیات سایر کشور‌ها بهره ببرد و همچنین تجربیات ارزشمند خود را در این زمینه به اشتراک بگذارد. این همکاری‌ها به صورت دوطرفه بوده و نقش مهمی در ارتقای سطح توانبخشی دارد. وی افزود: خوشحالیم که در این کنفرانس، ۱۸ کشور حضور دارند و از حمایت‌های مسئولان ایرانی، ازجمله معاون وزیر بهداشت و توجه ویژه رئیس‌جمهور، قدردانی می‌کنیم.

منبع: مهر

برچسب ها: هلال احمر ، صلیب سرخ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار