فرماندار سنندج از پایان گره ترافیکی نایسر با بازگشایی معبر جدید در انبار گاز این ناحیه منفصل شهری خبر داد و گفت: انبار گاز نایسر به فضای فرهنگی و ورزشی تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسا بهرامی - حسن عسکری در مراسم آغاز فرایند اجرای فاز اول رفع ترافیک نایسر اظهار کرد: شهر سنندج یکی از معدود شهر‌های کشور است که جمعیت حاشیه‌نشین و بافت فرسوده آن بیشتر از ان مناطق حاشیه ناحیه منفصل شهری نایسر است.

وی گفت: این ناحیه منفصل شهری مشکلات عدیده اعم از ورزشی، فرهنگی، فضای سبز، آموزشی و ... دارد.

فرماندار سنندج به برخی اقدامات توسعه‌ای که در طول چند سال گذشته در نایسر انجام شده اشاره کرد و گفت: از جمله بحث آسفالت معابر، فاضلاب کوچه‌ها و خیابان‌های نایسر مهار آب‌های سطحی سطحی نایسر بحث آموزشی اقدامات خوبی در انجام شده و طی چند سال اخیر به بهره‌برداری رسیده است.

به گفته وی، زمین دو مدرسه و تامین اعتبار برای دو مدرسه دیگر در این ناحیه منفصل شهری انجام شده است و در حوزه توسعه فضای ورزشی دو زمین چمن مصنوعی به همت مجموعه شهرداری راه‌اندازی شده است.

فرماندار سنندج با اشاره به احداث پارک بزرگ مقیاس در این ناحیه منفصل شهری توسط شهرداری گفت: یکی از مشکلات جدی در این منطقه ترافیک است رفع این مشکل به عنوان مطالبه جدی مردم در اولویت مسیولان قرار گرفت.

عسکری گفت: در همین راستا انتقال انبار گاز نایسر که باعث ایجاد یک گره ترافیکی در یکی از محلات اصلی نایسر شده است در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: با تاکید استاندار و همکاری و موافقت مجموعه شرکت گاز و همراهی شهرداری و راه و شهرسازی در گام اول دیوارکشی و بازگشایی این معبر انجام می‌شود.

فرماندار سنندج افزود: با تهاتر زمین توسط مسکن و شهرسازی و شهرداری و انتقال تاسیسات و تجهیزات انبار شرکت گاز این سوله‌ها برای کاربری‌های دیگری از جمله بحث ورزشی و فرهنگی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

وی گفت: فاز نخست این طرح از امروز آغاز می‌شود و براساس برنامه‌ریزی در اوایل سال آینده بازگشایی معبر انجام خواهد شد.

 نایسر در مسیر توسعه قرار می‌گیرد

شهردار سنندج گفت: با جابجایی انبار گاز نایسر ضمن کاهش گره ترافیک این ناحیه منفصل شهری در مسیر توسعه قرار می‌گیرد.

سیدانور رشیدی شهردار سنندج صبح امروز در حاشیه آغاز بازگشایی معبری برای رفع گره ترافیکی نایسر سنندج اظهار کرد: پس از دستور استاندار در خصوص بازگشایی معبر انبار شرکت گاز بلافاصله کار مطالعاتی در این راستا توسط معاونت امور عمرانی شهرداری انجام شد.

شهردار سنندج گفت: امروز با حضور جمعی از مسئولان از جمله فرماندار، معاون فرماندار و اعضای شورای شهر مرحله اجرای فاز نخست این پروژه کلید خورد.

رشیدی با بیان اینکه بعد از اجرای دیواره این معبر به اسم یکی از مشاهیر و بزرگان نام‌گذاری و بهره‌برداری می‌شود، گفت: پروژه انتقال انبار شرکت گاز با دیدگاه خدمات‌رسانی عدالت محور و با هدف رفع گره ترافیکی در این ناحیه منفصل شهری در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته است.

به گفته شهردار سنندج، این پروژه با توجه به زمان‌بر بودن در دو فاز اقدامات بلند و کوتاه مدت تعریف شده است.

رشیدی با بیان اینکه فاز نخست حذف گره ترافیکی با احداث دیواره و بارکردن معبر است افزود: در همین راستا به عنوان شهردار و خادم مردم از همراهی و همکاری بسیار خوب مدیرعامل و مجموعه شرکت گاز قدردانی می‌کنیم.

به گفته وی، اجرای دیواره و بازگشایی این معبر قطعا تاثیر بسزایی در باز شدن گره ترافیکی به عنوان یکی از معضلات جدی در این ناحیه منفصل شهری خواهد داشت.

شهردار سنندج با تاکید براینکه ارائه خدمات با دیدگاه عدالت محوری از مهمترین اولویت‌های مدیریت شهری در سنندج است، گفت: در همین راستا طی چند سال اخیر اقدامات توسعه‌ای خوبی با تاکید بر نقاط کم برخوردار با همراهی مسئولان دستگاه‌های مختلف توسط شهرداری و شورا انجام و این روند ادامه دارد.

رشیدی اضافه کرد: فاز دوم پروژه انتقال انبار شرکت گاز که البته کاری زمان بر است تغییر کاربری این انبار و تبدیل آن به مکانی درمانی، رفاهی، ورزشی و تفریحی برای مردم این ناحیه منفصل شهری با کمک دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.