مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان از افتتاح و بهره‌برداری مدرسه چهار کلاسه مقطع متوسطه اول اتاق بازرگانی در قصرقند خبر داد.

میثم لک‌زایی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق کمتر برخوردار اظهار کرد: این پروژه با اعتباری بیش‌از ۳۰ میلیارد ریال و زیربنای ۱۹۷ مترمربع با مشارکت خیران و تلاش اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسیده که امید داریم چنین اقدامات ارزشمندی زمینه رشد و پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان این منطقه را فراهم سازد.

وی با قدردانی از خیران مدرسه‌ساز بر اهمیت همکاری بین بخش دولتی و نیکوکاران تأکید کرد و افزود: مشارکت خیران و نهاد‌های دولتی در توسعه فضا‌های آموزشی، سرمایه‌گذاری برای آینده‌ای روشن‌تر است و ایجاد مدارس استاندارد و مجهز از اولویت‌های ماست و این مسیر را با جدیت ادامه خواهیم داد.

مدیرکل نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: مدرسه چهار کلاسه متوسطه اول اتاق بازرگانی، با امکانات آموزشی مناسب و محیطی استاندارد نقش مهمی در بهبود شرایط تحصیلی دانش‌آموزان قصرقند خواهد داشت و گامی ارزشمند در راستای عدالت آموزشی در استان محسوب می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.