![دانههای جادویی برای سلامت و نشاط](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20350137_413.jpg)
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - کامران باقری لنکرانی رئیس ششمین کنگره بینالمللی سلامت همراه امروز در یک نشست خبری اظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز سال ۹۴ نخستین کنگره سلامت همراه را برگزار کرد.
او ادامه داد: در آن زمان کمتر کسی متوجه ارزش و اهمیت سلامت همراه و نقشی که تلفن همراه میتواند در سلامت ایفا کند، بود اما به مرور زمان تلفن همراه نشان داد که تا چه میزان بر سلامت مهم و تاثیرگذار است و میتواند تغییرات شگرفی را در نظامهای بهداشت و درمان ایجاد کند.
لنکرانی خاطرنشان کرد: اکنون سلامت دیجیتال یک تحول اساسی در نظام سلامت در سطح جهانی محسوب میشود.
به گفته لنکرانی، در دنیا حدود ۳۷۰ هزار اپلیکیشن سلامت همراه وجود دارد و به صورت میانگین روزانه ۲۵۰ اپلیکیشن به مجموع آنها اضافه میشود که نشان میدهد یک بازار پر مشتری است.
او افزود: در ایران نیز ۱۷۰۰ اپلیکیشن سلامت همراه تولید شده که ۴۵۰ مورد آن ثبت و به درآمدزایی رسیده است.
لنکرانی تصریح کرد: از این ظرفیت باید بیش از میزان فعلی در کشور استفاده شود، چرا که ۱.۵ برابر جمعیت، تلفن همراه داریم.
رئیس ششمین کنگره بینالمللی سلامت همراه با تاکید بر اینکه ششمین کنگره سلامت همراه با ترویج این گفتمان برگزار خواهد شد، به محورهای این کنگره اشاره و عنوان کرد: «مراقبت از راه دور، پزشکی از راه دور»، «سلامت همراه و هوش مصنوعی در تغذیه و اصلاح سبک زندگی»،
«سلامت همراه در پیشگیری، تشخیص و درمان» و «اینترنت، اشیا و گجتها در پایش سلامت همراه و گروههای آسیب پذیر» از مهمترین محورهای این کنگره هستند.
او همچنین با بیان اینکه از تجربیات جهانی در این کنگره استفاده خواهیم کرد، گفت: در همین راستا ۱۶ میهمان از دانشگاههای خارج از کشور از جمله آلمان، هند، استرالیا، امریکا، پاکستان انکستان و کانادا به صورت مجازی حضور دارند و به ایراد سخن میپردازند.
لنکرانی از همکاری مطلوب بین رشتهای فی ما بین دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم سخن گفت و افزود: برای توانمندسازی شرکتها و سرمایهگذرانی که اپلیکیشن تولید کرده و قصد تولید دارند نیز کارگاهی در حاشیه این کنگره برگزار خواهیم کرد.
او با اشاره به برپایی ۹ کارگاه و ۵ پنل در این کنگره، خاطرنشان کرد: ۱۴۵ سخنران از دانشگاههای مختلف در این پنلها سخنرانی خواهند کرد.
لنکرانی همچنین اعلام کرد که ۴۶۲ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده که ۳۹۱ مورد آن پذیرفته شده است.
او افزود: ۵۸ مقاله از مجموع مقالات پذیرفته شده به صورت سخنرانی و مابقی به صورت پوستر ارائه میشوند.
لنکرانی در خاتمه سخنانش از برگزاری نمایشگاه تجهیزات دیجیتال به عنوان یکی از برنامههای شاخص این کنگره نیز خبر داد.