![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
جدال استقلال و الشرطه در هفته هفتم لیگ نخبگان آسیا که در ورزشگاه آزادی برگزار شد با تساوی یک بر یک به پایان رسید. بعد از این بازی باشگاه عراقی از استقلال به AFC شکایت کرد و مدعی شد که استفاده از آرمین سهرابیان خرید جدید استقلال در این بازی غیرقانونی است.
کنفدراسیون فوتبال آسیا اعتراض باشگاه عراقی را رد کرد و به این ترتیب نتیجه بازی تغییر نخواهد کرد. رسانه معرض الکوره عراق این خبر را اعلام و تاکید کرد که AFC شکایت الشرطه از استقلال به خاطر حضور آرمین سهرابیان در این بازی را رد کرد.
الشرطه در لیگ نخبگان آسیا تنها ۳ امتیاز کسب کرده و در رده یازدهم رده بندی قرار دارد و این در حالی است که استقلال با ۶ امتیاز در رده هشتم است.
منبع: ایسنا