اسکات بسنت وارد کی‌یف شد تا در حالی که جنگ اوکراین وارد سومین سال خود می‌شود، با زلنسکی پیرامون استخراج مواد معدنی کمیاب اوکراین صحبت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا وارد کی‌یف شد و با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور این کشور دیدار کرد. این را دفتر ریاست جمهوری اوکراین اعلام کرده است.

بسنت اولین مقام کابینه «دونالد ترامپ» است که به اوکراین سفر کرده است. پیش‌بینی می‌شود او با زلنسکی پیرامون قرارداد مهمی درباره مواد معدنی اوکراین صحبت کنند.این دیدار در حالی صورت می‌گیرد که اوکراین تلاش دارد نظر مثبت دولت جدید آمریکا را جلب کرده و تضمین‌های امنیتی را برای پایان دادن به جنگ با روسیه دریافت کند. 

ترامپ که خواهان پایان سریع خونریزی است، نمی‌گوید آیا به کمک‌های نظامی حیاتی به کی‌یف ادامه خواهد داد یا خیر. هرچند که بار‌ها از حجم عظیم این کمک‌ها انتقاد کرده است. او  روز گذشته گفت که اوکراین باید کمک‌های آمریکا را پس بدهد و این معامله از طریق مواد معدنی کمیاب در خاک اوکراین خواهد بود. او در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز گفت که «آمریکا بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار در اشکال مختلف به اوکراین کمک کرده است و ادامه تأمین مالی کی‌یف بدون دریافت چیزی در ازای آن احمقانه خواهد بود». ترامپ در ادامه گفت: «به آنها گفتم که معادل این مبلغ، یعنی حدود ۵۰۰ میلیارد دلار از مواد معدنی کمیاب [در خاک اوکراین] را می‌خواهم، و آنها اساسا با این موضوع موافقت کرده‌اند». 

زلنسکی با تاکید بر نیاز اوکراین به تضمین‌های امنیتی از سوی متحدانش، گفته است: «اگر ما در مورد یک معامله صحبت می‌کنیم، پس بیایید یک معامله کنیم، ما هم طرفدار آن هستیم».  رئیس جمهور اوکراین می‌گوید که کشورش بزرگترین ذخایر تیتانیوم اروپا را دارد؛ ماده‌ای که برای صنعت هوانوردی و صنایع فضایی ضروری است. بسیاری از ذخایر تیتانیوم در شمال غربی اوکراین و دور از خطوط مقدم جنگ قرار دارد.

منبع: خبرگزاری فرانسه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار