نایب رئیس شورای شهر تهران گفت: طی روز‌های آتی شاهد رونمایی از اولین بسته برقی‌سازی ناوگان عمومی در پایتخت خواهیم بود.

پرویز سروری با اعلام اینکه ما در این دوره از مدیریت شهری به شهروندان تهرانی قول داده بودیم که در راستای توسعه حمل و نقل عمومی و به دنبال آن کاهش آلودگی هوا تمام اهتمام و تلاش خود را به کار بگیریم، اظهار کرد: همانطور که مردم در جریان هستند، در طول دوره ششم مدیریت شهری، بخش قابل توجهی از بودجه شهرداری به توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی اختصاص پیدا کرد و در بودجه سال ۱۴۰۴ نیز ۵۰ درصد بودجه به حوزه حمل و نقل تخصیص یافته است.

وی افزود: خوشبختانه امروز بخشی از اقدامات شورا و شهرداری تهران به بار نشسته و ما شاهد رونمایی از اولین بسته تاکسی‌ها و اتوبوس‌های برقی در پایتخت خواهیم بود و بر اساس آنچه به ما وعده داده شده در عرض مدت ۴ تا ۶ ماه کل بسته حمل و نقل عمومی برقی شامل اتوبوس و تاکسی به تهران می‌رسد و وارد ناوگان می‌شود.

سروری با بیان اینکه در بخش موتور سیکلت و ون‌های برقی نیز امیدواریم که شرایط واردات تسهیل شود، گفت: در این زمینه توافقاتی با چین داشتیم؛ البته اعلام شده که توان تولید داخلی موتورسیکلت برقی نیز وجود دارد، اما به هرشکل امیدواریم که هم در بخش تولید داخلی و هم واردات موتورسیکلت و ون برقی نیز شاهد موفقیت و گشایش باشیم.

نایب رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه آغاز واردات اتوبوس و تاکسی برقی نشان داد که اقدامات و پیگیری‌ها در این زمینه به نتیجه رسیده است، یادآور شد: وسایل حمل و نقل برقی به تدریج در حال بارگیری از چین و تحویل به گمرک بندرعباس و در نهایت ورود به تهران است.

وی ابراز امیدواری کرد که ۶ هزار تاکسی و ۵۰۰ اتوبوس برقی تا پایان سال به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت اضافه شود و در عرض سه تا چهار ماهه ابتدایی سال آینده، ورود کل بسته اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی را به تهران شاهد باشیم.

سروری در خصوص واردات واگن‌های مترو نیز اعلام کرد: این موضوع از سوی هیئت دولت در حال پیگیری‌ست و بر اساس شنیده‌ها روزنه‌های امیدی برای حل مسائل با طرف چینی ایجاد شده و امید می‌رود واردات واگن‌ها را نیز بر اساس قراردادی که بسته‌ایم، شاهد باشیم.

منبع: شهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار