به گفته اعتمادی، نه آمریکا و نه رژیم اسرائیل به تعهدات خود در حوزه بین الملل پایبند نیستند و تا جایی به آن متعهدند که منافع داشته باشند.

حمیدرضا اعتمادی، کارشناس مسئل بین الملل در گفت‌و‌گو با شبکه خبر درباره طرح پیشنهادی آمریکایی‌ها در غزه و واکنش‌های منفی بسیاری از کشور‌ها به این حاشیه‌سازی جدید ترامپ، اظهار کرد: آن چه اکنون اتفاق می‌افتد متاسفانه به دلیل نقاط ضعفی است که کشور‌های خاورمیانه نسبت به استکبار آمریکایی‌ها دارند. آن قدر وقیح شده‌اند که رسما رئیس‌جمهور کشوری مانند آمریکا در قاره‌ای دیگر مالکیت یک سرزمین را برای خود می‌کند. این سخنان نشان می‌دهد که ساختار سیاسی آمریکا در حال ایجاد طرح‌ها و سیاست‌هایی است که بتوانند در حوزه تسلط در جهان نقش آفرینی جدیدی داشته باشند.

اعتمادی درباره نقض آتش‌بس  توسط صهیونیست‌ها و کمک همه جانبه آمریکا به نتانیاهو، اظهار کرد: بعد از دیداری که نتانیاهو با ترامپ داشت تحولات منطقه رو به سوی بی ثباتی پنهان رفت. نه آمریکا و نه صهیونیست‌ها نه تنها به تعهدات خود در حوزه بین الملل پایبندی ندارند، بلکه تا جایی متعهدند که منافع شوم خود را دنبال کنند. این آتش‌بس شکننده بوده و صهیونیست‌ها همیشه به دنبال نقض آن بودند. در رفتار این کشور‌ها تعهد انسانی و عملی هم دیده نمی‌شود؛ لذا ترامپ به دنبال مسلط شدن بر عرصه جهان است و اگر تمثیلی بر شرایط تاریخی داشته باشیم مغولی دیگر را شاهد هستیم.

اعتمادی درباره آینده شرایط در منطقه بیان کرد: پیشنهاد ترامپ چند موضوع مشخص را شامل می‌شود که موضوع اول نقض حقوق بین المللی است و قطعا رژیم اسرائیل هم وابستگی به حقوق بین الملل ندارد. آمریکایی‌ها پاکسازی قومی را دنبال می‌کنند و آنها عامل بی ثباتی در منطقه و جهان هستند.

این کارشناس مسائل بین الملل در انتها گفت:‌ همانطور که رهبری فرمودند در سوریه جوانان بر می‌خیزند و کشور خود را آزاد می‌کنند و در میان مردم فلسطین و حماس هم به همین شکل قطعا مقاومت منطقه‌ای شدت عمل خود را بیشتر خواهد کرد. در هفته‌های گذشته نقض آتش‌بس و حمله به بخش‌هایی از لبنان و فلسطین را از طرف صهیونیست‌ها شاهد بودیم؛ لذا اعتمادی به آنها نیست و این طرح‌ها تنها برای بی‌ثبات کردن منطقه است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
به نظر من باید این دوتا بابایدن را درقفس برهنه نگه داری کنند وکلی درآمد زا است
آخرین اخبار