در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر سازمان رسانه‌ای اوج با ۲ فیلم حاضر شد که به نظر می‌رسد نتوانست نمایش خوبی را از خود نشان دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین کربلایی طاهر - چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به دبیری منوچهر شاهسواری ۱۲ تا ۲۲ بهمن برگزار شد. این دوره از جشنواره با رقابت ۳۳ فیلم سینمایی و چهار پویانمایی یکی از شلوغ‌ترین دوره‌ها در تاریخ این رویداد بود.

شب گذشته اختتامیه این رویداد بزرگ سینمای ایران برگزار شد و سیمرغ‌ها به پرواز درآمدند و در دستان منتخبان قرار گرفتند که البته به اعتقاد بسیاری از اهالی رسانه و منتقدین تقسیم جوایز چندان دقیق نبود و شاید جای برخی آثار در بین نامزدها و برخی اشخاص در بین بهترین ها خالی بود.

طبق روال هر سال بخش قابل توجهی از آثار جشنواره فیلم فجر به تولیدات نهاد‌ها و سازمان های سینمایی اختصاص داشت، که در این بین  برخی ضعیف و برخی رضایت بخش بودند و در ادامه قصد مرور بر آن ها را داریم.

سازمان «اوج» 

فیلم‌های سینمایی «خدای جنگ» به کارگردانی حسین دارابی و به تهیه‌کنندگی سعید سعدی و محمدرضا شفاه است که روایتی حساس از یک اتفاق واقعی و مهمِ معاصر را به تصویر کشید. 

ساعد سهیلی، داریوش کاردان، حسین سلیمانی، پیام احمدی‌نیا، نادر فلاح، مهدی فریضه، دانیال نوراش، سید مهدی حسینی، پیمان پورنیک و احمد یاوری در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداختند. 

فیلم سینمایی «اسفند» به کارگردانی دانش اقباشاوی و تهیه‌کنندگی زنده‌یاد جلیل شعبانی و مهاجر توحیدپرست محصول مشترک سازمان هنری رسانه‌ای اوج و بنیاد سینمایی فارابی است که مقطع مهمی از زندگی شهید علی هاشمی از فرماندهان مطرح دوران دفاع مقدس در شناسایی و طرح‌ریزی عملیات خیبر در قرارگاه سری نصرت را روایت می‌کند. 

بازیگرانی، چون محمدرضا مسعودی، مهدی زمین‌پرداز، سعید آل بوعبادی، خیام وقار کاشانی، محمدرضا عقدائی یزدی، یاسین مسعودی، محمد عسگری در این فیلم سینمایی حضور دارند. 

بنیاد سینمایی فارابی

بنیاد سینمایی فارابی ۸ فیلم «زیبا صدایم کن»، «قرارگاه سری»، «صیاد»، «هر چی تو بگی»، «مردمان آن سوی رودخانه»، «بامبولک»، «دختر برقی» و «بیمارستان شفا» را به جشنواره فیلم فجر امسال معرفی کرد که از میان آنها «زیبا صدایم کن» و «صیاد» مورد پذیرش هیئت داوران قرار گرفت و در بخش رقابت‌های امسال در میان ۳۳ فیلم جشنواره قرار داشت.

سازمان سینمایی سوره

سازمان سینمایی سوره با فیلم «تاکسیدرمی» به کارگردانی محمد پایدار و تهیه‌کنندگی محمدجواد موحد و نیز با فیلم «ناتور دشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان و تهیه‌کنندگی مهدی فرجی در رقابت چهل و سومین جشنواره فیلم فجر حضور داشت. 

بنیاد روایت فتح 

دو فیلم سینمایی «شمال از جنوب غربی» به کارگردانی حمید زرگرنژاد و تهیه‌کنندگی مهدی مددکار، «پیشمرگ» به کارگردانی علی غفاری و تهیه‌کنندگی آرش زینال خیری از تولیدات سال جاری انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح است که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر جزو منتخبین رقابت میان ۳۳ فیلم این جشنواره بود.

گفتنی است انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس به عنوان بازوی تخصصی بنیاد فرهنگی روایت فتح وظیفه حمایت و تولید فیلم‌های سینمایی با مضمون انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و حوزه مقاومت را برعهده دارد.

از بین آثاری که این چهار نهاد سینمایی پیش روی مخاطبان، منتقدان و اصحاب رسانه قرار دادند با توجه به مجموع نظرات منتقدان در طول جشنواره به نظر می رسد سازمان رسانه‌ای  اوج ضعیف ترین نمایش را داشت و با توجه به هزینه های بالایی که برای دو اثر خورد خرج کرد نتوانست نظرات را به سمت خود جلب کند و به نوعی یک شکست را متحمل شد، اگرچه فیلم سینمایی خدای جنگ کار به نسبت قابل قبول تری بود ولی در مجموع عملکردش نمی‌توان نمره قابل قبولی به اوج داد. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۱ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
جشنواره ای که سلیقه ای جایزه میدهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۲۰ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
متاسفانه فیلم ارزشی خدای جنگ در چهل و سومین جشنواره فجر ذبح شد ، تحریم موشک ایرانی از دل جشنواره فجر انجام شد
فیلم سینمایی خدای جنگ با موضوع شهید طهرانی مقدم و پیشرفت موشکی ایران که در طول جشنواره فیلم فجر تحسین زیادی از مردم و منتقدان را برانگیخت در هیچ یک از بخش‌های جشنواره فجر کاندید نشد.باید به حال این جشنواره گریه کنیم
ما هرچه داریم از این موشک ها ست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۲ ۲۳ بهمن ۱۴۰۳
ساخت فیلم موسی کلیم الله و سپس جای گیری ان در فیلم های برتر، گواهی است بر عملکرد بد نهادهای سینمایی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۲ ۲۳ بهمن ۱۴۰۳
بابا جمعش کنین بره
اینا تا میخان شروع کنن همه هنرمند و فرهیخته تا تموم میشه و جایزه بشون نمیرسه همه فحش و دری وری و تحریم که آی تقلب شده نباید و باید و این حرفها
یه مشت تازه به دوران رسیده ی غرب زده
آخرین اخبار