رییس دانشکدگان کشاورزی دانشگاه تهران گفت: ما به دنبال توسعه کشت گلخانه با هدف پیوند نشا‌های کشاورزی برای بهبود باردهی محصولات و کاهش مصرف آب و تاب آوری در برابر شرایط اقلیمی بودیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری رییس دانشکدگان کشاورزی دانشگاه تهران در مراسم رونمایی از گلخانه پیوند نشا محصولات کشاورزی گفت: در این طرح بخش خصوصی، دانشگاه و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران همکاری داشتند و موفقیت بدست آمده مدلی برای توسعه در سراسر جهان است.

ابراهیم زاده موسوی گفت: امروز دانشکدگان کشاورزی دانشگاه تهران منبع غنی از نیروی انسانی متخصص در اختیار دارد که می تواند در حوزه امنیت غذایی کشور بسیار راهگشا باشد.

او تصریح کرد: کشور ما سابقه دیرینه در کشاورزی داشته است اما در طول دهه های گذشته به دلایل مختلف از جمله موضوعات اقلیمی با مشکلاتی در این زمینه مواجه شده است اما حالا زمینه مناسب برای رفع این مشکلات در این دانشکدگان مهیاست.

موسوی گفت: در این طرح ما به دنبال توسعه کشت گلخانه با هدف پیوند نشاهای کشاورزی برای بهبود باردهی محصولات و کاهش مصرف آب و تاب آوری در برابر شرایط اقلیمی بودیم.

او افزود: همچنین با توجه به نیاز نیروی دریایی کشورمان برای تولید محصولات کشاورزی در ناوهایی که سفرهای طولانی مدت داشتند فکر توسعه این گلخانه ها ایجاد و توسعه یافت.

رییس دانشکدگان کشاورزی دانشگاه تهران گفت: این طرح در واقع کارخانه تولید محصولات کشاورزی است تا با کنترل تنش های تولید با کاهش ۹۰ درصدی مصرف ای بتوانیم تا ۷۰ درصد باردهی محصولات کشاورزی را افزایش دهیم.

موسوی تصریح کرد: چون طرح مسأله و روش تحقیق به درستی در این کار پژوهشی صورت گرفته است در نتیجه ما با یک طرح موفق ملی مواجهیم که با روشی اصولی بازدهی مناسبی در تولید محصولات کشاورزی داشته است و این تجربه علاوه بر استفاده در ناوهای نیروی دریایی در اختیار سایر بهره برداران کشاورزی کشور نیز قرار می گیرد.

او گفت: هر کارخانه گیاهی ۴۰ فوتی از این کارخانه تولیدی معادل ۴هزار مترمربع زمین کشاورزی محصول برداشت می شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.