رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که ارتش این رژیم با تکمیل عقب نشینی از محور نتساریم، تعداد نظامیان خود در نوار غزه را کاهش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - بر اساس اطلاعات منتشر شده ارتش رژیم صهیونیستی لشکر ذخیره ۹۹ و جنگنده‌های تیپ هارل را که تا چندی پیش محور نتساریم حضور داشتند، بازگردانند و به این ترتیب ارتش صهیونیستی اکنون در اطراف نوار در دو بخش مستقر شده است.

لشکر غزه در ارتش رژیم صهیونیستی مسئولیت بخش جنوبی، از منطقه بیری تا کرم ابوسالم، و همچنین کریدور فیلادلفیا  را بر عهده دارد، که ارتش اسرائیل هنوز آن را کنترل می‌کند، اما انتظار می‌رود در صورت تکمیل مرحله اول معامله و انتقال به مرحله دوم، از آن خارج شود. این دو لشکر هم منطقه حائل در نوار غزه و هم شهرک‌های طرف صهیونیستی را تامین می‌کنند.

این عقب نشینی به کنترل ۱۶ ماهه رژیم تروریستی اسرائیل بر این محور که قبلا به شهرک سازی نتساریم در منتهی الیه شمال غربی جاده منجر شده بود، پایان داد. کریدوری که نوار غزه را به دو نیم تقسیم می‌کرد.

با این وجود یکی از رهبران جنبش حماس روز دوشنبه به المیادین گفت: «حماس معتقد است که اسرائیل قصد دارد توافق آتش بس را متوقف کند».  به گفته این رهبر فلسطین، حماس به رژیم تروریستی اسرائیل هشدار داد که اگر به مرحله دوم پایبند نباشد، بهای سنگینی خواهد پرداخت.

این امر پس از آن صورت گرفت که رسانه‌های صهیونیستی اوایل امروز گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد در جلسه کابینه که فردا سه‌شنبه برگزار می‌شود، درخواست‌های اسرائیل برای مرحله دوم توافق مبادله اسرا را ارائه کند که بر اساس برآورد‌ها در اراضی اشغالی، حماس آن را نمی‌پذیرد.

منبع: آر تی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسنی
۱۸:۲۶ ۲۲ بهمن ۱۴۰۳
این نیروها را میبرند کرانه باختری تقویت بکنند اشغالگران دست از کرانه باختری رود اردن دست برنمیدارد
آخرین اخبار