نماینده ولی فقیه در استان و استاندار سمنان در پیامی مشترک از آحاد جامعه دعوت کردند با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بار دیگر صلابت و پایبندی خود را به انقلاب اسلامی و منویات رهبر معظم انقلاب به نمایش بگذارند.

حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان و محمدجواد کولیوند استاندار سمنان روز یکشنبه در پیامی مشترک در آستانه چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اعلام کردند: در شرایطی که دشمنان قسم‌خورده این ملت با انواع توطئه‌ها و شرارت‌ها در پی تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ایجاد یأس و ناامیدی در دل‌ها و باورها هستند، رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها بر اهمیت حضور گسترده مردم در صحنه‌های دفاع از انقلاب تأکید کرده‌اند.

در ادامه این پیام آمده است: راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن نماد عزت، وحدت و اقتدار ملی است.

در بخش پایانی این پیام آمده است: حضور پرشور، پاسخی کوبنده به بدخواهان انقلاب اسلامی و بیانگر وفاداری ملت ایران به آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدای گرانقدر و ادای وظیفه نسبت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران است.

همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، ۷۵۶ طرح‌ عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۸۹ هزار و ۳۱۰ میلیارد ریال در استان سمنان بهره‌برداری شد.

از این تعداد ۶۵۹ طرح عمرانی است که برای آن ۳۹ هزار و ۸۲۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شد و ۹۷ طرح اقتصادی نیز با اعتبار ۴۹ هزار و ۴۹۳ میلیارد ریال با اشتغالزایی برای هزار و ۶۱۰ نفر دهه فجر ۱۴۰۳ در استان افتتاح شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.