معاون وزیر جهاد می‌گوید: سازمان دامپزشکی به دنبال تولید و تأمین خوراک تضمینی و ایمن برای دام، طیور و آبزیان است که بتوانیم به سلامت محیط‌زیست و سلامت جامعه کمک کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مراسم افتتاحیه نهمین نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان، گفت: شرایط موجود تولید خوراک دامی نسبت به گذشته مطلوب‌تر است و از زمانیکه موضوع جهان واحد، سلامت واحد مطرح شد به خوراک دام اهمیت بیشتری داده می‌شود.

وی افزود: در ۲ دهه گذشته برای سلامت واحد به تولید خوراک دام توجه بیشتری شده است، زیرا امروز با بیماری‌های مشترک بین دام و انسان و بیماری‌های نوظهور که ۷۵ درصد بیماری انسانی است، مواجه هستیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: ما برای تحقق این شعار جهان واحد، سلامت واحد وظیفه داریم جایگاه واقعی خوراک دام، طیور و آبزیان و حتی زنبور عسل را به عنوان خط مقدم امنیت غذا توجه کنیم.

رفیعی پور با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور افزود: تلاش داریم تمام فعالیت‌های بهداشتی و نظارتی مبتنی بر رصد و پایش خوراک دام باشد. این رصد از قبل تولید، حین تولید و پس از تولید در فرآورده‌های دامی سالم که جامعه مصرف می‌کنند، انجام می‌شود.

به گفته او، سازمان دامپزشکی به دنبال تولید و تأمین خوراک تضمینی و ایمن برای دام، طیور و آبزیان است که بتوانیم به سلامت محیط‌زیست و سلامت جامعه کمک کنیم.

رئیس سازمان دامپزشکی ادامه داد: افزایش بهره‌وری برای کمک به تولید است که باید از خوراک دام، طیور و آبزیان شروع کرد. اگر ایمنی و سلامت خوراک دامی تأمین شود حقوق مصرف‌کنندگان را رعایت کرده‌ایم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: ما باید به دنبال نفوذ دانش به واحدهای تولیدی باشیم و تنوع خوراک به علم تغذیه و مباحث تخصصی دانشی برمی‌گردد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: این رویداد باید منجر به شناسایی و معرفی واحدهای نمونه شود زیرا آگاه‌سازی جامعه هدف و ذی‌نفعان بسیار مهم است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار