به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ؛ کاظمی فر - کارگاه آموزشی طبخ آبزیان به صورت یک روزه با مشارکت مدیریت شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کلیبر و با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان در مدرسه دخترانه امام خمینی (ره) روستای پیغام با مشارکت ۲۰۰ دانش آموز برگزار شد.
حضوری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کلیبر در این کارگاه ضمن تاکید بر اهمیت توسعه فرهنگ مصرف آبزیان گفت:هدف از برگزاری این کارگاه تبیین ارزش غذایی ماهی و سایر آبزیان، آموزش روشهای ساده و سالم پخت آبزیان
، ترویج فرهنگ پرورش و مصرف صحیح ماهی، تاکید بر گنجاندن مصرف ماهی در وعدههای غذایی خانوارها به دلیل پروتئین بالا، وجود امگا ۳ و پایین بودن اسیدهای چرب اشباع، افزایش آگاهی نسبت به فواید مصرف ماهی و جایگاه آن در سبد غذایی خانوار می باشد.
وی افزود:در حال حاضر شهرستان کلیبر دارای سه مزرعه پرورش ماهی با ظرفیت ۵۰ تن میباشد و این ماهیها علاوه بر فروش در شهرستان در شهرستان های مجاور نیز عرضه میشود.