فرمانده انتظامی شهرستان بابل از جمع آوری و طرد ۳۶۵ تبعه غیرمجاز در آن شهرستان خبر داد. 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - سرهنگ علی داداش تبار فرمانده انتظامی شهرستان بابل گفت: در راستای اجرای طرح جمع آوری و طرد اتباع غیرمجاز در سطح شهرستان بابل، ماموران پلیس امنیت عمومی این فرماندهی با همکاری دیگر پلیس‌های تخصصی و کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی موفق شدند، ۳۶۵ تبعه غیرمجاز را شناسایی کنند.

او افزود: در اجرای این طرح با هماهنگی قضائی این افراد در عملیاتی هماهنگ در مخفیگاهشان شناسایی، جمع آوری و برای طرد از کشور اعزام شدند.

سرهنگ داداش تبار با بیان اینکه این افراد به صورت غیرمجاز وارد شهرستان شده بودند، گفت: از همشهریان عزیز درخواست داریم از بکارگیری اتباع غیر مجاز در هرگونه مشاغل بطور جد خودداری کنند و در صورت مشاهده با افراد متخلف برابر قانون رفتار خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.