عدم تعیین سرپرست برای فدراسیون نجات غریق باوجود گذشت بیش از یک هفته از اتمام ریاست حیدری این شائبه را ایجاد کرده که شاید وی و فدراسیونش تافته جدا بافته هستند.

هفتم بهمن‌ماه ۱۳۹۹ مهدی حیدری با اکثریت آرای مجمع توانست بر صندلی ریاست فدراسیون نجات غریق و غواصی ایران بنشیند و حالا پس از گذشت ۴ سال و با پایان دوران قانونی ریاست وی و با اینکه روند ثبت نام از کاندیدا‌های ریاست فدراسیون نجات غریق چند ماه پیش به اتمام رسیده، اهالی این رشته همچنان منتظر تصمیم وزارت ورزش برای تعیین تکلیف وضعیت ریاست این فدراسیون غیرالمپیکی هستند.

طبق قانون، دوره ۴ ساله ریاست مهدی حیدری در فدراسیون نجات غریق ۷ بهمن یعنی یک هفته پیش به پایان رسیده، اما برخلاف روال اخیر وزارت ورزش در معرفی سرپرست همانند فدراسیون‌های بدنسازی، اسکی و پزشکی-ورزشی در عین ناباوری شاهد هیچ اقدامی درباره فدراسیون نجات غریق نبوده‌ایم و عملاً حضور حیدری به عنوان رئیس در محل این فدراسیون غیرقانونی است.

این در حالیست که وزیر ورزش اخیراً وعده داده بود که برای رعایت عدالت و برابری در انتخابات فدراسیون‌ها بلافاصله بعد از اتمام دوران ریاست، برای آنها سرپرست تعیین خواهد کرد و تمام فرآیند انتخابات فدراسیون‌ها در کمتر از ۶۵ روز انجام خواهد شد، اما جالب است با وجود این اظهار نظر‌ها از سوی معاون قهرمانی وزارت ورزش، از تایید صلاحیت ۱۰ کاندیدای ثبت نام کرده برای فدراسیون نجات غریق خبری نیست.

پرونده قضایی علیه رئیس فدراسیون نجات غریق

علاوه بر موارد فوق که صریحاً اشاره به وضعیت نابه‌سامان فدراسیون نجات غریق دارد، طبق پیگیری‌های خبرنگار ورزشی خبرگزاری میزان، رئیس فعلی فدراسیون دارای شاکی خصوصی است و اتهاماتی علیه او مطرح است و براساس دستور بازپرس پرونده «قرار منع اشتغال به فعالیت‌های مرتبط با جرایم ارتکابی» برای مهدی حیدری در تاریخ ۲۱ آذر ماه صادر شده است که به این ترتیب حضور او پیش از پایان دوران ریاستش در هفتم بهمن ماه، در فدراسیون نجات غریق یعنی از حدود ۵۰ روز پیش هم غیرقانونی بوده است. حتی اگر این پرونده را هم نادیده بگیریم باتوجه به اتمام دوران ریاست وی در فدراسیون از هفتم بهمن ماه و عدم حکم سرپرستی وی عملاً جایگاهی به عنوان رئیس ندارد.

جالب‌تر آنکه وی در این مدت و باوجود اطلاع از این شکایت در مجامع عمومی و انتخاباتی متعدد هیئت‌های استانی حضور داشته و احکامی را امضا کرده که قطعاً در صورت اثبات، انتخابات آن هیئت‌ها هم ابطال و باید دوباره و با سرپرست یا رئیس جدید برگزار شود.

اکنون شاید عجیب‌ترین مورد موضوع عدم ورود وزارت ورزش به وضعیت فدراسیون نجات غریق باشد، زیرا در وهله اول باوجود گذشت یک هفته از پایان ریاست قانونی و حتی اطلاع احتمالی از این حکم قضایی حیدری، همچنان خبری از تعیین سرپرست برای این فدراسیون نیست و این شائبه را ایجاد می‌کند که شاید حیدری و فدراسیونش تافته جدا بافته هستند.

از سوی دیگر برگزاری انتخابات این فدراسیون در حالی برای هفتم اسفندماه برنامه‌ریزی شده که متأسفانه برخی خبر‌های ضد و نقیض حکایت از آن دارد که حمایت برخی افراد ذی‌نفوذ از رئیس فعلی فدراسیون باعث شده وزارت ورزش رفتاری متفاوت با این فدراسیون داشته باشد. 

مسلماً در شرایط فعلی این انتظار از وزارت ورزش می‌رود که در اسرع وقت نسبت به تعیین تکلیف وضعیت فدراسیون نجات غریق اقدام کند، زیرا هر روز تأخیر در اجرای قانون، هم باعث سوءاستفاده برخی سودجویان می‌شود و هم از سوی دیگر این سوال را در اذهان ایجاد می‌کند که آیا فدراسیون نجات غریق تافته جدا بافته‌ای در قیاس با فدر‌اسیون‌های دیگر است؟ 

منبع: میزان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار