به گفته وزیر نیرو به منظور رفع ناترازی‌های موجود با اجرای ۱۴ پروژه بزرگ در زمینه انرژی، میزان تولید برق در کشور به ۱۰۰ هزار مگاوات افزایش می‌یابد.

عباس علی‌آبادی وزیر نیرو روز دوشنبه در آیین افتتاح از خط آبرسانی و تصفیه‌خانه شهر تویسرکان و بهره‌برداری از پروژه آبرسانی به ۱۶۰ روستای استان همدان اظهار کرد: امروز با وجود ناترازی در حوزه انرژی به دلیل مسایلی، چون مصرف نامناسب، در حوزه فناوری مرتبط با انرژی در منطقه سرآمد هستیم و تجهیزات مورد نیاز را به کشور‌های اطراف صادر می‌کنیم.

وی افزود: امروز همه کشور‌های منطقه به تجهیزاتی که ما می‌سازیم نیاز دارند و باید قدر این فرصت را که انقلاب اسلامی برای ما فراهم کرده است را بدانیم.

علی‌آبادی تصریح کرد: پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی تنها هفت هزار مگاوات تولید برق داشتیم و امروز به ۹۳ هزار مگاوات رسیده است و به زودی نیز به ۱۰۰ هزار مگاوات افزایش خواهد یافت.

این عضو کابینه دولت چهاردهم ادامه داد: امروز در بخش برق هم قسم شدیم تا مشکلات ناترازی را هم در بخش مصرف و هم در تولید برطرف کنیم. ما بیشترین مصرف انرژی برق را در دنیا را داریم و باید با اصلاح الگوی مصرف میزان هدر رفت انرژی را پیشگیری کنیم.

وی افزود: باید با یک همدلی و برنامه‌ریزی دقیق و در راستای اصلاح الگوی مصرف نزدیک به ۱۰ هزار مگاوات از میزان مصرف برق را کاهش دهیم.

علی‌آبادی اظهار کرد: تلاش داریم با اجرای ۱۴ پروژه بزرگ در حوزه برق میزان تولید را افزایش دهیم تا با تولید بیش از پنج هزار مگاوات برق مشکلات این حوزه برطرف شود.

وی بیان کرد: پروژه‌های ناتمام نیروگاهی را باید تکمیل و نیروگاه‌های قدیمی را تجهیز کنیم.

برخورد با مشترکان پرمصرف انرژی

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه مصرف انرژی باید متناسب با الگو‌های تعریف شده باشد، گفت: باید با پرمصرفان انرژی مقابله کنیم و بنا بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، مصرف را در تراز جهانی کاهش دهیم.

وی افزود: در حوزه آب نیز برنامه‌های جامع داریم که مهمترین آن کاهش مصرف بی رویه است.

علی‌آبادی عنوان کرد: آورد آب کشور حدود ۴۰۰ میلیارد متر مکعب است و درحالی که میزان مصرف آب نیز به ۳۷۷ میلیارد متر مکعب افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: باز چرخانی آب از دیگر اولویت‌های وزارت نیرو است که تلاش داریم با توسعه تصفیه‌خانه‌ها شرایط را از این که هست بهتر کنیم.

وزیر نیرو ادامه داد: آبرسانی به روستا‌ها و تامین آب آشامیدنی سالم و پایدار نیز در دستور کار است و با بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا خود را با شرایط موجود سازگار کنیم.

وی گفت: باید به سمت جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی حرکت کنیم و با جذاب کردن محیط کسب و کار، سرمایه‌گذاران حوزه انرژی را جذب کنیم.

منبع:ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.