ملی پوش تیراندازی با کمان در خصوص توسعه ورزش پس از انقلاب گفت: در ورزش بانوان شاهد اتفاقات خوب‌ و مثبت بوده‌ایم.

مبینا فلاح ملی پوش تیراندازی با کمان در خصوص توسعه ورزش پس از انقلاب گفت: ورزش بانوان همواره مورد توجه مسئولین بوده و با توجه و سرمایه گذاری در این بخش شاهد اتفاقات خوب‌ و مثبت بودیم.

وی افزود: ورزش بانوان پس از پیروزی انقلاب اسلامی رشد محسوسی را به خود دیده، اما این توسعه در سال‌های اخیر روند افزایشی به خود گرفته طوری‌که اگر به آمار نگاه کنیم مدال‌های فراموش نشدنی در این سال‌ها کسب شده است.

تنها نماینده تیراندازی با کمان ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس تصریح کرد‌: این پیشرفت‌ها تنها در ورزش قهرمانی بسنده نشده و در توسعه ورزش همگانی و مدیریت زنان در بخش‌های مختلف و به ویژه فراهم‌ نمودن‌ زمینه حضور تماشاگران زن در ورزشگاه‌ها و حضور گسترده تیم‌های بانوان در مسابقات بین المللی بوده است و بانوان ایرانی با حجاب اسلامی خود در میادین مختلف بین المللی افتخارآفرین هستند.

مبینا فلاح بیان داشت: در اختصاص بودجه‌های ورزشی برای توسعه ورزش بانوان نیز رشد چشمگیری داشتیم، اما به این نکته هم‌ باید اشاره کنم که جای کار زیادی وجود دارد که باید حمایت‌ها و توجه‌ها ادامه دار باشد.

وی ابراز امیدواری کرد‌: در آینده شاهد مدال آوری بیشتری از بانوان در میادین مختلف از جمله المپیک و بازی‌های آسیایی باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Nader
۰۰:۲۰ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
با احترام بفرمایید این بانوی ورزشکار مبینا فلاح چند سالشون هست و درباره مسائل سیاسی صاحب دیدگاه هستن و مطالعاتشون در این باره به چه اندازه هست.!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۹ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
ورزش بانوان یه چیز چرت هست. میخوام نباشه ورزش بانوان البته نه داخل ایران منظورم خاج از ایران البته داخل ایران هم وضع حجاب درستی ندارن. گور پدر کسی که ورزش بانوان رو پابه گذاری کرده. چرا زنان باید جلو نامحرم بازی کنن. چند روز قبل دوتا کاراته کارای بانوانمون در پاریس بین سارا بهمن یار و معصومه محسنیان با اون وضع بسیار زشت که حالا به حساب دنیا حجاب رو رعایت کرده بودن جلو اون همه تماشاچیه مرد مسابقه میدادن. دین اسلام، قرآن، پیامبر و ائمه اینو میگن.
آخرین اخبار