به گفته مدیر کل معاونت بهداشت وزارت بهداشت در صورت عدم رفع نواقص، نانوایی پلمب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی مقدم - جعفر جندقی، مدیرکل معاونت بهداشت وزارت بهداشت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «تجهیزات و مواد مورد استفاده برای تهیه نان از طریق مشاهده و استفاده از تجهیزات اندازه گیری همراه بازرسان بهداشت و محیط، مورد ارزیابی قرار می گیرد. در صورت بروز تخلف، بازرس بهداشت محیط موضوع را به متصدی نانوایی مدنظر اعلام می کند و مهلتی به آن فرد داده می شود تا نواقص را بر طرف کند.»

جعفر جندقی گفت: «در برخی از مواقع اگر متصدی نانوایی نواقص را برطرف نکرده باشد، نانوایی پلمب شده و پرونده به مراجع قضائی ارسال خواهد شد. رستوران ها جزء اماکن عمومی محسوب می شوند و بر اساس ماده ۱۳ رستوران ها موظف به خود اظهاری و ارائه گزارش از محل کسب خود هستند. رستوران ها برای تکمیل خوداظهاری می توانند به مراکز و دفاتر خدمات سلامت مراجعه کنند و از مشاوران وزارت بهداشت کمک بگیرند.»

جعفر جندقی تاکید کرد: «بازرسان بهداشت محیط بر اساس لیست های از قبل تهیه شده از مواد غذایی یا تجهیزات بازرسی خواهند کرد. بار میکروبی سطح از طریق دستگاه های پرتابل انجام می شود و نمونه گیری میزان میکروب های موجود در محیط یا بر روی اعضای بدن افراد اندازه گیری خواهد شد.))

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار