امام جمعه موقت اصفهان در خطبههای نماز جمعه این شهر در مصلی امام خمینی (ره) گفت: درنزدیک به یک سال و نیم گذشته امریکا و اسراییل با ریختن هزاران تن بمب به قدری انسانهای بی گناه را کشتند که بسیار بیشتر از ظلم اعراب جاهلیت بود.
حجت الاسلام والمسلمین سید احمد محمودی افزود: وقتی جنایات این گونه را در تاریخ میخوانیم باور آن سخت است، اما این بار با چشم خودمان دیدیم.
وی گفت: انجام جنایت و کشتار مردم نشانه پیروزی نیست بلکه نشانه دد منشی است و پیروزی در جنگ به معنای رسیدن به اهداف در جنگ است.
حجت الاسلام والمسلمین سید احمد محمودی افزود: وقتی اتش بس انجام شد لبخند به لبان مردم غزه نشست، اما کابینه نتانیاهو گریه کردند و این پیروزی برای جهان اسلام است.
خطیب موقت نماز جمعه اصفهان گفت: اینها به دنبال کوچ دادن مردم غزه، نابودی حماس، برگشتن ساکنان شمال فلسطین اشغالی و اهداف دیگری بودند که به هیچ کدام از انها نرسیدند و شر این جنایات در نهایت به خود انها خواهد بر گشت
امام جمعه موقت اصفهان با تبریک بعثت پیامبر (ص) گفت: بعثت در جامعهای پر از جهل، ظلم و جنایت اتفاق افتاد تا اسلام راهی برای مبارزه با ظلم و جهل باشد و امروز این راه برای مسلمانان همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه جهالت از نظر اسلام بی توجهی به ارزشهای اخلاقی و دینی است گفت: این جهالت در دنیا نسبت به زمان بعثت پیامبر اگر بیشتر نشده باشد، کمتر نشده است
حجت الاسلام والمسلمین محمودی ترور جنایتکارانه و شهادت دو قاضی انقلابی حجج الاسلام رازینی و مقیسه را به ملت ایران تسلیت گفت و افزود ترور نماد استیصال دشمن در زمانی است که هیچ راه دیگری ندارد.