سخنگوی صنف جایگاهداران گفت: تعیین تکلیف حذف کارت سوخت خودرو در سه ماه اول ۱۴۰۴ در صورت همکاری دستگاه‌ها و بانک مرکزی امکان پذیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - رضا نواز سخنگوی صنف جایگاهداران  براساس مصوبه مجلس تبصره ۳ بخش اول  بودجه  ۱۴۰۴ که شورای نگهبان  هم تایید کرده اند مقرر شده که‌  در صورت همکاری دستگاه ها و وجود زیرساخت ها در یک  بازه زمانی سه تا ۴ماهه مبلغ تخفیف یارانه به مردم از کارت سوخت به کارت بانکی تغییر کند.

وی ادامه داد: در گذشته یارانه تنها در کارت  سوخت تخصیص پیدا می‌کرد اما در صورت همکاری دستگاه ها و با وجود پیچیدگی های خاص خود یارانه به جای خودرو به مالک خودرو در قالب اعتبار پرداخت می شود.

وی تاکید کرد: انجام این اقدام در فاز اول به معنای  تغیر سهمیه بندی، تغییر قیمت و اجرای طرح بنزین برای همه نیست.

او بیان کرد: اجرای این طرح که سهیمه بنزین به کارت بانکی متصل شود نیاز به همکاری تمامی دستگاه ها هماهنگی بانک مرکزی دارد.

بر اساس مصوبه مجلس در قانون بودجه، پیش بینی می شود مساله حذف کارت سوخت خودرو و اختصاص یارانه به کارت بانکی اشخاص در سه ماهه اول ۱۴۰۴ تعیین تکلیف شود.

وی افزود: بر اساس بررسی های فنی و طرح‌های قبلی اجرای شده به صورت آزمایشی، مجلس به این نتیجه رسیده است که بایستی برای مدیریت یارانه سوخت، از کارت بانکی افراد استفاده شود و نیازی به کارت سوخت نیست.

سخنگوی صنف جایگاهداران کشور تصریح کرد: ساختار فعلی سال های قبل ایجاد شده و در مقاطع زمانی موفقیت هایی هم داشته است ولی در شرایط فعلی کشور، نیازمند تغییرات و به روز رسانی است بنابراین طرح استفاده از کارت بانکی مطرح شده است.

وی ادامه داد: ایجاد تغییرات در نحوه توزیع هدفمند یارانه سوخت نیازمند اجماع همه دستگاههای مرتبط و بخش خصوصی است به طوریکه طرح دارای پیچیدگی نباشد و قابلیت اجرا داشته باشد و صرفا بر اساس داده‌های تئوری تدوین و تصویب نشود.

نواز  بیان کرد:برای اجرای طرحی بزرگ مانند حذف کارت سوخت و جایگزینی کارت بانکی باید آیین‌نامه‌های اجرایی و دستور العمل‌های شفاف با پیوست‌های حقوقی، فرهنگی و اجتماعی و با قابلیت عملیاتی قطعی تدوین شود و ابتدا باید سازوکار تغییر تخصیص سهمیه و یارانه از خودرو به مالک خودرو اجرایی شود،  بنابراین صرفا با دو خط در قانون بودجه نمی توان در ابن حوزه به موفقیت رسید.

وی تاکید کرد: لازم به ذکر است که اگر طرح طوری تدوین شود که نیاز به تغییرات در زیرساخت‌ها باشد، بخش خصوصی و خصوصا جایگاه‌ها توان هزینه کرد برای این تغییرات را ندارند و بایستی دولت برای این طرح ملی در بحث تغییرات سخت افزاری و نرم افزاری احتمالی، منابع مالی اختصاص دهد.

سخنگوی صنف جایگاهداران کشور گفت:‌ در بحث حذف کارت سوخت و جایگزینی کارت بانکی، فعلا تغییر شیوه سهمیه بندی یا قیمت سوخت مطرح نیست.

برچسب ها: بنزین ، کارت سوخت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۰ ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
سوخت باید ارزان شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۰ ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
الان فرصت خوبی به دست آمده تا یارانه سوخت کسانی که خودرو ندارند و از یارانه سوخت محروم هستند تعیین تکلیف شود و به آنها هم یارانه سوخت تعلق گیرد. این به عدالت نزدیک تر است ،هرچند برای هرچه بیشتر عدالت اجرا کردن ،سیستم و برنامه ریزی ساده تر و شفاف تر باشد بهتر است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۰ ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
خب کم کم دارید. مقدمات افزایش سوخت رو مهیا میکنید... در ضمن ریختن یارانه به حای کارت سوخت ، توی کارت بانکی باعث افزایش تورم میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۲ ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
نوشته فعلا دقت کنید فعلا
همه می دونیم برنامه چیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
جاده های کشور نیازمند اراده و صدها ملیارد دلار بودجه
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۰:۱۶ ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
بنظرم باید تمام یارانه یا سوبسیدها بر کالا و دارو و سوخت و ....حذف شود و مستقیم به کارت بانکی اشخاص ریخته شود ،قاچاق کمتر میشه ،یکی ماشین نداره یارانه سوختشو لباس میخره ،پول برق میده یا....،دیگه که قاچاق کم میشه ،دیگه اینکه واضح معلوم میشه هر کس چقدر کمک گرفته ،به ثروتمندان یارانه تعلق نگیره (یکی هزار تا خونه داره یا یکی که یه اتاق اجاره ای میشینه چرا باید یکسان سوپسید و یارانه بگیرند ،همون پولدارها چون غذا و لباس را خود انتخاب میکنند میرم گرونشو میخرند ولی موارد عمومی مثل درمان و سوخت و ....بدون نمیاد یارانه بگیرند ،ولی بچشون را میفرستد مدرسه گران و برایش دستشویی خصوصی می‌سازند در مدرسه.)
،دولت هم برایش حساب و کتاب راحته ،ادارات و مجریان دورش نمی‌زنند .و هزاران حسن دیگه ،،،بعضی در طول زمان جواب میده ،،،این که دستگاهها همکاری نمی‌کنند قانون حکمرانی ایراد داره ،مگر دستگاهها یا ادارات شخصیند و بین خودتون تقسیم کردید که همکاری نمی‌کنند ،وقتی امضای سران قوه پای کار باشه حکم حکومتیه ،هر دستگاهی کم کاری کرد فورا باید مواخذه و روسا دادگاهی شوند ،،،البته اگر سیستم درست باشه ،،این نشون میده سیستم حکمرانی سوراخ داره یه جورایی طاق بازه،یکدست نیست و روزنه هاش باعث موازی کاری ،کم کاری و بدکاری و شکستهاست است .
Iran (Islamic Republic of)
ابراهیم پهلو
۰۹:۵۹ ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
برای گران کردن بنزین این پا وان پا نکنید شفاف به ملت بگویید حجم رانت وقاچاق انقدر زیاد است که دولت حریف نمیشود وتاوانش را ملت باید بدهد مثل مالیات بر مصرف ده در صدی!!!
آخرین اخبار