حمیدرضا جلایر با بیان اینکه احداث این نیروگاهها علاوه بر مزایای زیست محیطی و جلوگیری از قطع برق، سودآوری قابل توجهی برای صاحبان نیروگاه دارد، گفت: هزینهای که در سال جاری برای استفاده از هر کیلووات ساعت انرژی برق کشاورزی در تعرفه میان باری کشاورزان میپردازند ۱۹.۸ تومان است، اما این گروه از مشترکان میتوانند برق تولیدی خورشیدی خود را به قیمت هر کیلووات ساعت حدود ۲۲۰۰ تومان، یعنی بیش از ۱۰۰ برابر به فروش برسانند.
او یادآورشد: برای خرید انرژی برق تولیدی، قرارداد تضمینی خرید برق ۲۰ ساله با کشاورزان انعقاد میگردد و هر سال به میزان تورم مبلغ خرید افزایش پیدا میکند که این به معنای برخورداری از درآمد پایدار و مطمئن در کنار کار کشاورزی است.
این مقام مسئول یادآور شد: علاوه بر این در صورتی که برق کشاورزی مشمول برنامه مدیریت مصرف بار باشد، با احداث نیروگاه خورشیدی از اجرای طرحهای مدیریت مصرف انرژی نیز معاف خواهد شد.
جلایر خاطرنشان کرد: تمامی کشاورزان با احداث نیروگاه خورشیدی قادر خواهند بود ضمن برخورداری از درآمد پرسود و پایدار در کنار کار کشاورزی و امکان آبیاری مزرعه و باغات در تمام ساعات شبانه روز از اجرای برنامههای مدیریت مصرف بار در ساعات اوج مصرف برق نیز معاف شوند که این امر افزایش سطح زیرکشت و تولید را به دنبال خواهد داشت.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان فارس با اظهار اینکه تولید انرژی پاک از طریق نیروگاه خورشیدی به کاهش آلودگی هوا در شهرها کمک میکند، تصریح کرد: کشاورزان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به اداره برق شهرستان خود مراجعه کنند.
منبع: روابط عمومی شرکت برق فارس