به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ؛ کاظمی فر - استاد محمد امن زاده سرابی در اول اسفندماه سال ۱۳۳۶ در شهر سراب به دنیا آمد و تحصیل در دوران ابتدایی تا دبیرستان را در این شهرستان سپری کرد.
وی در سال ۱۳۵۷ پس از اخذ مدرک فوق دیپلم از دانشسرای زنجان در مدارس روستاهای سراب مشغول تدریس شد.
استاد امن زاده به دلیل علاقه وافر به خوشنویسی در سال ۱۳۶۳ این هنر را نزدیک اساتید کشوری آموخت و در سال ۱۳۶۵ موفق به اخذ مدرک فوق ممتازی از انجمن خوشنویسان ایران شد.
وی در مهرماه همان سال اولین شعبه انجمن خوشنویسی را در سراب راه اندازی کرد و با همراهی استاد محمد رضا قهری سرابی از خوشنویسان به نام و خوشنام این شهرستان به آموزش ۵۰ نفر از هنرجویان پرداخت که از این تعداد هنرجو ۴ نفر موفق به اخذ مدرک فوق ممتازی شدند.
استاد محمد امن زاده از سال ۱۳۶۷ به دلیل ابتلا به بیماری آسم در مازندران ساکن شد و تا به امروز موفق به تعلیم ۳۰۰ هنرجوی این رشته در رشتههای ممتاز و فوق ممتاز شده است.
آثار هنری وی تاکنون در ۲۳ نمایشگاه کشوری و بین المللی به نمایش گذاشته شده و آخرین اثر این شخصیت هنری کتابت دیوان شاه قاسم انوار سرابی میباشد.
این اثر در بیش از ۱۰ هزار بیت، در ۸۰۰ صفحه، در مدت ۵ سال به همت این هنرمند سرابی به خط نستعلیق نگارش شده است.
سید معین الدین علی معروف به شاه قاسم انوار، عارف، ادیب و شاعر سرابی در سال ۷۵۷ هجری قمری در شهر سراب متولد شد و دیوان او شامل قطعات، غزلیات و چند مثنوی میباشد.
همایش نقش چلیپا باهدف تجلیل از مقام هنری استاد امن زاده، با حضورپر شور اساتید رشتههای مختلف هنری و اصحاب فرهنگ وهنر از استانهای آذربایجان شرقی، اردبیل و خراسان در زادگاه او در سراب برگزار شد.
همچنین در این همایش ۱۷ قطعه از آثار نقاشی هنرمند معلول خانم نرگس بابازاده به قیمت ۱۵۰ میلیون تومان توسط شرکت کنندگان خریداری شد.
آموزش خط نویسی برای دانش آموزان، اجرای موسیقی زنده، شعر خوانی و برپایی نمایشگاه آثار خوشنویسی استاد امن زاده از دیگر برنامههای این همایش بود.
در این نمایشگاه ۶۱ اثر از آثار این استاد در نستعلیق، چلیپا و سیاه مشق د رمحل برج میلاد این شهرستان به نمایش عموم گذاشته شده است.
گفتنی است تاکنون بیش از ۲ هزار هنرجو موفق به اخذ مدرک از انجمن خوشنویسی سراب شدهاند.