حسین خزایی با رأی اکثریت اعضای مجمع؛ به مدت چهار سال دیگر در پُست ریاست هیات تیراندازی استان کردستان ابقا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیان الماسی- جبرئیل شریفی دیگر دواطلب احزار  پست ریاست هیات تیراندازی با تفنگ کردستان هم در این انتخابات چهار رای کسب کرد.

رئیس فدراسیون تیراندازی با تفنگ کشور در این مجمع  از رییس هیات تیراندازی کردستان خواست امسال ۲ المپیکی از استعداد‌های درخشان این استان پرورش و تحویل شود.

 مرتضی قربانی با بیان اینکه این فدراسیون را ۳۴ میلیارد تومان بدهکاری ۱۰ ساله تحویل گرفتم، افزود: تمایمی این مطالبات تسویه شده و برای اعزام ورزشکاران به مسابقات جهانی هزینه‌های بسیاری انجام گرفت و در مجموع ۴۰ نشان کسب کردیم.

رئیس فدراسیون تیراندازی با تفنگ ادامه داد: رشته تیراندازی به اهداف پروازی ۳.۵ سال تعطیل بود که ۵۰ میلیارد تومان هزینه کردیم و بعد از ۶۰ سال ۱۰ مدال طلا و سهمیه المپیک به دست آوردیم.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر ۱۹۰ نشان رنگارنگ در مسابقات کسب شد، به توزیع هزار و ۵۰۰ قبضه اسلحه در بین ورزشکاران اشاره کرد و گفت: همه اعضای هیات تیزاندازی با تفنگ کردستان باید به رییس هیات کمک کنند تا زمینه فعالیت ورزشی جوانان و نوجوانان مستعد و علاقمند فراهم شود.

قربانی با تاکید بر لزوم استعدادیابی در بین ۱۱ هزار و ۵۰۰ کردستانی اعم از دانشجو، دانش آموز، ورزشکار و دیگر اقشار گفت: ۵۰ میلیارد تومان اعتبار و هفت هزار قبضه سلاح تخصیص گرفته‌ایم که بخشی به استان کردستان اختصاص می‌یابد.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان هم اظهار کرد: باید تلاش همگانی بکار گرفته شود تا رشته تیراندازی در کنار دیگر رشته‌ها به جایگاه واقعی خود برسد.

آمنه غلام‌ویسی افزود: تاکید پیامبر اکرم (ص) بر لزوم یادگیری تیراندازی باعث شده تا این رشته به فرهنگ کردم کردستان تبدیل شود و همین بستری برای اشاعه و تقویت این رشته ورزشی است.

وی ادامه داد: فیزیک بدنی مردم کردستان، باعث شده تا این مردم مستعد فراگیری بهتر رشته تیراندازی با تفنگ باشند که بسترسازی برای بروز این استعداد‌ها بر عهده هیات است.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان افزود: از مشکلات ریشه‌ای این رشته ورزشی همانند دیگر رشته ها، بحث زیرساختهاست که محدودیت در فضا‌ها و اماکن ورزشی وجود دارد ولی با این حال از تمام امکانات برای استعدادیابی استفاده شده است.

رئیس هیات تیراندازی با تفنگ کردستان در این مجمع با بیان اینکه در بحث زیرساخت و تجهیزات مشکل داریم، اظهار کرد: زیرساخت‌های استان در زمینه تیراندازی در سال ۹۰ ساخته شده و مستهلک است.

خزایی تاکید کرد: مردم استان علاقه زیادی به تیراندازی دارند و هدف ما توسعه وارتقای این ورزش است.

وی به نبود سیبل الکترونیکی در استان اشاره کرد و افزود: ۶ ماه است که یک سیبل الکترونیکی خریداری شده، اما هنوز نصب نشده است.

رئیس هیات تیراندازی با تفنگ کردستان با بیان اینکه در اغلب شهرستان‌ها سالن تیراندازی وجود ندارد، اضافه کرد: در دوره قبل، تعامل زیادی با دستگاه‌ها به ویژه نهاد‌های امنیتی برای ارتقا هیات استان داشتم.

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.