چیزی حدود ۵ ماه از ثبتنام کاندیداهای ریاست فدراسیون بدنسازی میگذرد، اما هنوز خبری از اعلام تاریخ مجمع انتخاباتی این فدراسیون به گوش نمیرسد. عملکرد موفق مدیریتی در این فدراسیون طی سالهای اخیر، برخی افراد را در معرض توجه افکار عمومی و حتی حملات هدفمند قرار داده است. این جایگاه برجسته، به جای ایجاد همگرایی، به بهانهای برای حاشیهسازی و تقابلهای غیراخلاقی در آستانه انتخابات تبدیل شده است.
برای مرور موفقیتهای پرشمار مدیریت سابق این فدراسیون میتوان به مهرماه سال جاری اشاره کرد؛ زمانی که این مجموعه میزبان مسابقات پرورش اندام قهرمانی مردان جهان با حضور نمایندگان ۶۵ کشور جهان در جزیره زیبای کیش بود.کسب کرسیهای مختلف بینالمللی جایگاه بدنسازی ایران را در سالهای اخیر ارتقا بخشیده است. همچنین، اعزامهای متعدد به رقابتهای آسیایی و جهانی تصویری پویا از این فدراسیون پرکار به نمایش گذاشته است.
در بخش بانوان نیز، این فدراسیون در راهاندازی سه رشته پاورلیفتینگ، فیتنس چلنج و مچاندازی پیشگام بوده و موفق به کسب مدالهای آسیایی و جهانی در این رشتهها شده است.
شاید همین موفقیتها و روند صعودی، باعث شده تا بازار حواشی در آستانه اعلام زمان مجمع انتخاباتی فدراسیون داغ شود. با ثبتنام پرشمار ۱۸ کاندیدا و در حالی که لیست نامزدهای تأیید صلاحیت شده هنوز اعلام نشده، برخی خود را کاندیداهای واجد شرایط و پرشانس معرفی میکنند، در حالی که بررسیها نشان میدهد این افراد حتی شرایط و استانداردهای لازم برای حضور در انتخابات را ندارند.
یکی از تازهترین حواشی، انتشار ادعایی درباره توقیف ۱۰۰ هزار دلار ارز توسط فردی که خود را نماینده فدراسیون معرفی کرده بود، بازتاب زیادی داشت. این در حالی است که مسئولان وقت فدراسیون بدنسازی، با ارائه توضیحاتی شفاف، این ادعا را رد کرده و اعلام کردند که هیچگونه ارز ضبطشده یا نامهای رسمی در این زمینه وجود ندارد.
به نظر میرسد وزارت ورزش و جوانان، که بارها بر لزوم برگزاری بهموقع انتخابات فدراسیونها تأکید کرده، این بار نیز باید با اعلام زمان انتخابات فدراسیون بدنسازی، به بیاخلاقیها و حواشی بیمنطق پایان دهد و فصل جدیدی از آرامش و اتحاد را برای این رشته محبوب رقم بزند. این همان مطالبهای است که خانواده بزرگ بدنسازی، این روزها چشمانتظار تحقق آن هستند.