یک مستندساز رادیویی تاکید کرد: بدون شک می‌توان با تولید مستند که پژواک واقعیت‌هاست، صدای مظلومیت مظلومان را به گوش همگان رساند.

مریم امینی که با  مستند «روی بال فرشته مریم» توانست در بخش ویژه حادثه تروریستی کرمان در سومین جشنواره پژواک دیپلم افتخار کسب کند، گفت: این اثر با حضور خودم به عنوان تهیه‌کننده و گزارشگر در شهر کرمان پس از یک هفته از حادثه تروریستی کرمان تهیه شد.

امینی در خصوص روایت این مستند گفت: مستندی که تولید کردم درباره شهدای حادثه تروریستی کرمان در سالروز شهادت حاج‌قاسم بود. گفتن از مظلومیت مردم بی‌پناهی که برای گرامیداشت سالروز شهادت مرد میدان آمده بودند، انگیزه‌ای می‌طلبد از جنس خود مردم. در این حادثه کودکان مظلوم هم به شهادت رسیدند. سوژه من در مستند، خانواده شهید سلطانی بود که هشت نفر از این خانواده در حادثه آن روز به شهادت رسیدند و شش کودک بیگناه در میان این شهدا بودند. شهیده مریم، سوژه ما در این مستند بود که حکایت بی‌نظیری از عشق و نودوستی بود.  

امینی ادامه داد: بدون تردید ساخت چنین مستند‌هایی در انتقال ارزش‌ها موثر است. وقتی ما معصومیت و بیگناهی کودکان را در مستند روایت می‌کنیم از ارزش‌ها صحبت می‌کنیم؛ بنابراین جشنواره پژواک نه تنها منجر به افزایش انگیزه در میان برنامه‌سازان می‌شود، بلکه این جشنواره تلاش دارد تا آثار خلاقانه نیز تولید شود.

وی در خصوص اینکه چطور می‌توان با ساخت آثار هنری صدای مظلومان بود و صدای مقاومت را انتقال داد؟ گفت: رسالت هنرمندان انعکاس واقعیت‌هاست. واقعیت‌هایی که ملموس و باورپذیرند. بدون شک می‌توان با تولید مستند که پژواک واقعیت‌هاست، صدای مظلومیت مظلومان را به گوش همگان رساند. ضمن اینکه مستندسازی هم باید برگرفته از صدای مردمی باشد.

منبع: ستاد خبری چهارمین جشنواره رادیویی پژواک

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار