سید حسن موسوی چلک روز شنبه در سی و نهمین همایش روز ملی مددکار اجتماعی با عنوان "مددکاری اجتماعی و سیاستگذاری توانمندسازانه" در خانه اندیشمندان علوم انسانی گفت: مددکاران اجتماعی در چهارچوب قوانین جاری کشور، صدای کسانی هستند که سیاست گذاریها مورد غفلت قرار گرفتهاند.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران تاکید کرد: مددکاران اجتماعی باید مسئولیت پذیر، پرسشگر و مطالبه گر باشند، نقد بر مددکاران اجتماعی برای تخریب نیست، برای سازندگی است.
وی در ادامه با اشاره به حکم اعدام یکی از مددکاران اجتماعی که مورد اتهام قرار گرفته است، گفت: انجمن مددکاری اجتماعی از روز اول در کنار خانواده و وکلای او بوده و به خواسته خانواده وی از تمام مددکاران میخواهیم در این زمینه فعالیتی در فضای مجازی نداشته باشند.
تقویت همبستگی بین نسلی برای بهزیستن پایدار
همچنین رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه فدراسیون جهانی مددکاران اجتماعی در پیامی به مناسبت روز ملی مددکار اجتماعی در ایران در این همایش گفت: شعار سال ۲۰۲۵ این فدراسیون، «تقویت همبستگی بین نسلی برای بهزیستن پایدار» است، این شعار بر مراقبت کردن و احترام گذاشتن به نسل ها، برای ساختن جوامعی قدرتمند، محیط زیستی پایدار و به اشتراک گذاشتن خرد برای آیندهای بهتر تاکید میکند.
ماچیکو اوهارا افزود: این شعار نشاندهنده تعهد حرفه مددکاری اجتماعی به ساختن ارتباطات بهتر است به گونهای که به خرد و تجربه بزرگترهایمان بها بدهیم و جوانترهایمان را توانمند کنیم تا چالشهای امروز را رفع کرده و فردایی بهتر بسازیم.
رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه فدراسیون جهانی مددکاران اجتماعی تاکید کرد: با همدیگر میتوانیم جهان بهتری بسازیم، جایی که شفقت و همبستگی پایه و اساس آن باشد تا به زیستن پایدار برای همگان محقق شود.
اوهارا تصریح کرد: در منطقه آسیا و اقیانوسیه، اگرچه چالشهای زیادی برای متحد کردن مددکاران اجتماعی در جهت پاسخ به مشکلات اجتماعی داریم، همچنان متعهد به توسعه مددکاری اجتماعی در منطقه هستیم.
وی اظهار داشت: اکنون زمان کمک کردن ما مددکاران اجتماعی به یکدیگر، فراسوی مرزها و قومیتها و گروهها است، لطفا آنچه از تجربیات خود آموختهاید در این همایش و با مددکاران اجتماعی سایر کشورها به اشتراک بگذارید.
منبع: ایرنا