باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- محسن مردی رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی گفت: با توجه به پدیده گرمایش زمین و تغییر اقلیم، امنیت غذایی ایران در افق ۲۰۵۰ با چالشهای جدی روبهرو خواهد شد، بنابراین استفاده از راه حلهای نوآورانه و اقدامات به هنگام می تواند در کاهش اثرات آن موثر واقع شود.
او با بیان اینکه سالانه بیش از ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می شود، افزود: بخش کشاورزی با این حجم تولید و اشتغال بیش از ۱۵ میلیون نفر، مهمترین وظیفه ملی که تامین امنیت غذایی کشور است، بر عهده دارد.
مردی ادامه داد: علی رغم چالش و تهدیدهای مختلف در کشور طی سال های اخبر، اما امنیت غذایی از ضریب قابل قبولی برخوردار بوده است.
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با تاکید بر ترکیب علم، نوآوری و تجارت به عنوان مهم ترین راهبرد افزود: رفع چالشهای بخش کشاورزی تنها از طریق انتقال دانش و فناوری میسر نیست و ضروری است اصلاحات لازم همزمان در بخشهای سیاستگذاری مقررات و اصلاح روندهای موجود انجام شود.
مردی گفت: امنیت غذایی بیانگر امنیت ملی و سیاسی کشورهاست و هیچ راهی در آینده برای تامین امنیت غذایی جهان به غیر از استفاده از فناوریهای نوین کشاورزی وجود ندارد.