به دلیل شغل و علاقه‌ای که دارم مرتبا به مناطق مختلف سر می‌زنم و بویژه روستا‌ها که نقش تعیین کننده‌ای در صنعت گردشگری دارد.

باشگاه خبرنگاران، مرضیه السادات حسینی راد؛ قریب ۵۰۰ روستا و آبادی در شهرستان هزار و یک جاذبه زرند باعث می‌شود بعضی مواقع پس از دو سال بار دیگر یک روستا را ببینم و شاید بهمین دلیل بهتر در جریان تفاوت‌ها در پیشرفت یا سکونِ یک روستا قرار بگیرم.

 دیروز پس از بازدید از چند روستای بخش مرکزی آن هم پس از یکسال شاهدِ تغییراتِ مثبت در انجام یا ایجادِ زیرساخت‌ها بویژه راه‌های ارتباطی و خیابان‌ها و کوچه‌ها بودم که البته حیرت انگیز بود و به معنی واقعی کلمه آنجا "تحول" را دیدم.

تحولی از جنس راه با انجام زیرسازی و آسفالت و جدول گذاری و پیاده راه سازی در خیابان‌ها و حتی کوچه‌های تنگ و باریک که برایم جالب بود.

اینکه سال گذشته هیچ خبری از آسفالت یا عملیات‌های دیگر نبود و امسال مردمان روستا و مسافران از آن استفاده و حظ لازم را می‌برند.

کنجکاو شدم تا آمار و ارقام عمرانی در بخش مرکزی را طی یک سال اخیر بدانم. به یکی از دوستانم در بخشداری زنگ زدم و قرار شد آمار دقیق یک سال اخیر را برایم بفرستد وقتی آمار بدستم رسید برایم باور کردنی نبود و اگر شما هم این آمار و ارقام را ببینید قطعا با من هم عقیده خواهید بود.

او نوشته بود که طی سال ۱۴۰۳ مقدار آسفالت ۳۷۶۰۰۰ متر مربع در روستا‌ها آسفالت پخش شده لطفا دقت کنید سیصد و هفتاد و شش هزار متر مربع یعنی اگر این رقم را تبدیل به یک جاده‌ی دو خطی به عرض ۸ متر کنیم عدد ۴۷ کیلومتر آسفالت بصورت جاده‌ای دو بانده می‌شود آنهم توسط بخشداری مرکزی، برایتان جالب نیست؟!

یا وقتی با عدد ۴۵۴۵۵۰ متر مربع معادل ۵۶ کیلومتر زیرسازی برای یک جاده‌ی دو بانده؟! به عرض کلی ۸ متر رو‌به‌رو می‌شوید آیا بی تفاوت می‌مانید؟!

 همچنین این دوست من به اعدادِ ۲۳۰۰۰ متر معادل ۲۳ کیلومتر جدول گذاری و ۱۱ کیلومتر پیاده رو سازی به عرض یک و نیم متر اشاره کرده بود و تاکید کرد که این اتفاق تنها در یک ساله‌ای اخیر یعنی اعتبارات سال ۱۴۰۳ می‌باشد و برای سال جدید یعنی ۱۴۰۴ این ارقام بصورتی ویژه افزایش خواهد یافت.

 اگر چه این آمار و ارقام نشان‌دهنده‌ موفقیت بزرگ بخشداری مرکزی و نیرو‌های تحت الامر از جمله دهیاران است و بنوعی یک رکورد در سطح تمام بخش‌های استان کرمان محسوب می‌شود لذا اکنون با این آمار بهتر می‌توان عملکردِ دستگاه‌های اجرایی مرتبط و بویژه حسینی نژاد فرماندار و طاهری زاده بخشدار مرکزی را در قبال توجه به روستا‌ها به نقد و بررسی نشست هر چند مرادِ من از این ارقام بیشتر به نگاه توسعه محور نظام مقدس جمهوری اسلامی به روستاهاست.

در حقیقت این نگاهِ دولت به روستائیان که معمولا از زیرساخت‌های شهر‌ها محروم بوده‌اند را نشان می‌دهد. آنهم در شرایطی کشورمان درگیر شدیدترین تحریم‌های ظالمانه و خصمانه‌ی آمریکا و غرب هست ولی در عین حال رقم فعالیت بخشداری مرکزی درگردشگری چنان پر جاذبه است که هر شهروندی آن را بخواند امید و دلگرمی اش به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیشتر خواهد شد. 

و این  همان جهاد تبیین در میدانِ عمل است. 

برچسب ها: روستا ، گردشگری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.