بالا بودن سطح کلسترول خون می‌تواند خطرات زیادی را برای سلامتی به همراه داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ جواد فراهانی - کدو حلوایی حاوی مواد مغذی، ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای سلامت بدن از جمله ویتامین T (ال کارنیتین) است که متابولیسم را تسریع می‌کند، چربی را می‌سوزاند و سطح کلسترول را کاهش می‌دهد.

دکتر ماریا کالوشینا، متخصص غدد، می‌گوید: «کدو تنبل یک محصول عالی محسوب می‌شود که برای کسانی که از اضافه وزن و چاقی رنج می‌برند، توصیه می‌شود؛ زیرا حاوی ویتامین T یا ال کارنیتین است که فرآیند‌های متابولیک در بدن را تسریع می‌کند، چربی را می‌سوزاند و کلسترول را کاهش می‌دهد. کدو حلوایی همچنین حاوی ویتامین K است که برای افرادی که از مشکلات لخته شدن خون رنج می‌برند، مفید است و به پیشگیری از پوکی استخوان در بزرگسالان کمک می‌کند، جذب ویتامین D را در کودکان افزایش می‌دهد و از راشیتیسم جلوگیری می‌کند.»

به گفته دکتر ماریا کالوشینا، کدو تنبل حاوی درصد بالایی از روی است که به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند تا با ویروس‌ها مبارزه کند، سطح کورتیزول یا هورمون استرس را کاهش می‌دهد، سطح قند خون را تنظیم می‌کند و به مقاومت به انسولین کمک می‌کند. خوردن کدو تنبل به بهبود وضعیت مو، پوست و ناخن نیز کمک می‌کند.

این پزشک به فواید آب کدو اشاره و توصیه می‌کند کدو را با روغن تفت دهید که بهتر است بعد از عملیات حرارتی به آن اضافه شود؛ زیرا ویتامین‌های موجود در کدو حلوایی در چربی هستند و روغن مناسبی مانند روغن زیتون به جذب آن کمک می‌کند. کدو تنبل را می‌توان به پای، سالاد و گوشت چرخ کرده اضافه کرد؛ زیرا کالری گوشت را کاهش می‌دهد و طعم شیرینی به آن می‌دهد.

منبع: نووستی

برچسب ها: کدو حلویی ، کلسترول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار