نان‌هایی که عامل کم خونی هستند + فیلم

مصرف مداوم نان سفید مضرات بسیار قابل توجهی به همراه دارد.

دکتر عمادی با حضور در برنامه انارستان شبکه افق در مورد اینکه مصرف نان‌های تهیه شده با جوش شیرین و آرد سفید باعث می شود ویتامین‌ها، آهن و مواد مغذی بدون جذب در بدن به سرعت دفع شوند و باعث فقر آهن در بدن می‌شود صحبت کرد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۷ ۱۴ دی ۱۴۰۳
سلام... چــــــــــــــــــرا سبوس را از گندم جدا میکنیم و در نانوایی با دریافت پول بیشتر به نان اضافه میکنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
چــــــــــــــــــرا سبوس را از گندم جدا میکنیم و در نانوایی با دریافت پول بیشتر به نان اضافه میکنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
چــــــــــــــــــرا سبوس را از گندم جدا میکنیم و در نانوایی با دریافت پول بیشتر به نان اضافه میکنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟