باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور - اسماعیل باستانی تهیهکننده و یکی از اعضای هیات دومین رویداد ملی پاد پخش فارسی با حضور در خبر ۱۰:۳۰ بیان کرد: خیلیها پادکست را رقیب رادیو میدانند که باید بگویم بله دقیقا همینطور است. پادکست یک دنیای تازه است، چون رسانه در همه جای دنیا قاب دارد و پادپخش در همه جای دنیا تولید میشود که قاب نداشته باشد و روایت شخصی خود انسانها است.
وی ادامه داد: در رادیو به لطف آقای بخشی زاده و دکتر حسنی اتفاقی افتاد و گفتیم حالا که حال پادپخش خوب است و همه جای دنیا طرفداران خود را دارد بیاییم یک گعده ای از پادپخش سازان تشکیل دهیم تا در رادیو همه دور هم جمع شویم. اکنون که حال پادپخش خوب است و طرفداران خود را جمع میکند ما هم یک گعدهای کنیم و گعدهای از پادپخش سازان داشته باشیم. اینگونه شد که این رویداد شکل گرفت.
وی افزود: تعداد دقیق آثار ارسالی را امروز در نشست این رویداد اعلام خواهیم کرد اما بالای ۲۰۰ اثر به ما رسید. این تعداد آثار خیلی خوب است و تعداد پادکستهای تولیدی ۴ارسی آنقدر زیاد است که اگر شما بشنوید باورتان نمیشود که این میزان پادکست تولید میشود و این تعداد تولید محتوا داشتیم. ما آثار شاخص بسیار خوبی داشتیم و در دوره قبلی تمام پادکست سازان خوبمان شرکت کردند و یک دورهمی شگفت انگیز داریم.
وی ادامه داد: قدیمیهای این حوزه که مثلا از اوایل دهه نود کار خود را به جدی شروع کردند در این رویداد حضور دارند و بچههای نسل امروز خیلی عجیب هستند زیرا با یک سرچ و جست و جو کار را یاد میگیرد و چیزی که باید بچیند را یاد میگیرد. ما امسال پادپخشی داشتیم که دو زبانه کار شده بود که از هوش مصنوعی استفاده شده بود.
وی در پایان گفت: ما عملا دو بخش داریم؛ یک بخش معمول و همیشگی جشنوارهها که کارها را از نظر کمی و کیفی بررسی میکنیم. اما بخش دیگری داریم که کار را با هشتک پیش میبریم.